FeaturedHaberler

Skoda Karoq’a iki yeni versiyon: Scout ve Sportline!




Skoda’nın SUV sınıfındaki güçlü temsilcisi Karoq, iki yeni versiyona kavuştu. Scout ve Sportline adlı özel sürümler, araçtan özel beklentileri olan kullanıcıları bekliyor!

Skoda Karoq’a Scout ve Sportline adlı iki yeni versiyon!

Doğa şartlarına ayak uyduran Skoda Karoq Scout, gümüş renkli plastik kaplamalar ve özel logosu ile dış mekanda farklılaşıyor. İç mekanda ise dikişli kahverengi koltuklar, paslanmaz çelik pedallar, LED ambiyans aydınlatması ve dijital gösterge paneli dikkat çekiyor. Ayrıca altyapı tarafında güçlendirilen versiyon, dört tekerden çekişi standart olarak sunuyor.

Skoda Karoq Sportline ise adından anlaşılacağı üzere sportif kullanıcıları hedefliyor. Dış mekanında siyah tavan rayları ve gövde kaplamaları ile versiyon logosu dikkat çekiyor. İç mekanda ise siyah renkli Thermoflux spor deri koltuklar, deri kaplama spor direksiyon ve siyah tavan döşemesi gibi detaylar düşünülmüş.

İki versiyon da kaputunun altında 150 beygir gücünde 1.5 litrelik TSI ve 150/190 beygirlik 2.0 litre TDI motorları taşıyor. 6 ileri manuel ve 7 ileri çift kavramalı DSG şanzımanın sunulduğu modellerin 190 beygirlik versiyonu doğrudan otomatik şanzıman ile gelecek. Son olarak iki paketin de yılın son çeyreğinde satışa sunulacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. F/P oranını düşük buluyorum Kodiaq ile arasindaki fiyat farkı çok az gidip Kodiaq almak çok daha mantıklı geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu