Haberler

Bristol Cars ayağa kalkabilecek mi




İngiliz otomobil üreticisi Bristol Cars, 71. yılında Project Pinnacle modeliyle yeniden ayakları üzerinde durmayı planlıyor.

Retro tasarıma sahip olacağı izlenimi veren otomobil, uzun motor kaputu ve kısa bagaj bölümüyle klasik roadster’lar gibi görünürken, ufacık ön camı ve takla barlarıyla eski zamanların Jaguar ve Morgan modellerini andırıyor.

BMW’den alınan atmosferik 4.8 litrelik V8 motorla donatılacağı söylenen Project Pinnacle’ın karbon fiber karoserle geleceğini belirten kaynaklar, otomobilin hafif şasisi sayesinde oldukça iyi bir performans sunacağını savunuyorlar.

Bristol Cars, 2003-2011 yılları arasında ürettiği Fighter modelinden sonra ilk olarak 2015’te 70. yılı şerefine üretmeyi düşündüğü Project Pinnacle için isteğini alamamış olsa da yabancı kaynaklardan gelen bilgilere göre model, 2017’de yollarda olacak.

bristol-cars-bullet-project-pinnacle-01 bristol-cars-project-pinnacle-01

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu