Haberler

Honda Motosiklet’ten avantajlarla dolu Ağustos Kampanyası!




Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, Ağustos ayında bir ilke imza atıyor ve bu yılın en avantajlı satış kampanyasını başlatıyor. Honda; scooter ve commuter segmentinde motosiklet alacaklara özel takas desteği fırsatı sunuyor.

Türk motosiklet severlerin öncelikli tercihi Honda, Ağustos ayında çok avantajlı bir kampanya başlattı. Scooter modellerinden Spacy Alpha ve Spacy, commuter segmentinden CBF 150 modellerinden birini takas desteği ile satın almak isteyen Honda severlere, 600 – 650 TL arasında değişen özel indirimler uygulanıyor. Takas desteği fırsatı Spacy Alpha, Spacy ve CBF150 almak isteyen motosiklet severlere Ağustos ayında görülmemiş fiyat avantajı sağlıyor.

En iyi kalite, dayanıklılık ve uzun kullanım süresi gözetilerek tasarlanan Honda motosikletler, kolay kullanım kabiliyeti ve çevreci motorlarıyla Honda bayilerinde.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu