Haberler

C3 Picasso tasarım detaylarını açıkta bırakmış!




Kompakt crossoverların gittikçe gelişerek, çok yüksek satış rakamları elde etmeye başladığı günümüz Avrupa’sında; PSA grubunun en aktif üyesi Citroen, yeni C3 Picasso’yu kamuflajlardan arındırmaya başladı.

Casus fotoğrafçılarca görüntülenen model, tartışmasız medyada en çok kare formundaki arka kısmıyla yer bulacak. Aslına bakılırsa her dönemde sıradan hatchback ve kompakt crossoverlarda kullanıcılarına egzantrik tasarımlar sunan C3 Picasso, bu kez daha sıra dışı bir yoldan ilerlemek istemiş.

İlk bakışta, dikkatleri üzerine çeken C4 Cactus benzeri ön far yapısı, ne yazık ki Air Bump’ları da beraberinde getirmemiş. Kişileştirme seçeneklerinden golü atması beklenen modelin, 2012’den bu yana da en büyük etken olarak bu yeteneğini kullandığı aşikar.

Her ne kadar kamera yanılması göz önünde bulundurulmasa da, bir kompakt crossover için oldukça uzun görünen modelin tartışmasız en güçlü rakibi Opel Meriva. Tesadüf müdür bilinmez ancak, 2017’de iki model de yeni yüzleriyle kullanıcılarına sunulacak.

Bu bağlamda motor seçenekleri ve marka imajının da kullanıcılar üzerinde etkili olacağını düşünürsek mutlak galip şuan belirlenemiyor. Downsizing‘in iyice abartıldığı şu günlerde, her iki modelin de geniş bir motor yelpazesi sunması bekleniyor.

Önümüzdeki Paris Motor Show’da yenilenen C3 ve Cxperience Consept ile birlikte Citroen standında yer alacak modelin, kullanıcılarına teslim tarihi sorulduğunda ise 2017’nin başları işaret ediliyor.

Kaynak: http://tr.motor1.com

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu