Haberler

Makyajlı GLA hafif kamuflaj ile yakalandı




Mercedes GLA’nın makyaj operasyonu bu defa hafif kamuflaj ile görüntülendi. Modelin kamuflajın altında yeni ön ve arka tamponlara sahip olduğu fotoğraflar incelediğinde söylenebilecek ilk madde olmakta.

Ön kısma baktığımızda yeniden tasarlanan, ve büyük ihtimalle opsiyon, farlar dikkat çekmekte. Tamponda yapılan değişiklikler ise hava girişlerinin dışa doğru kaydırılması ve Mercedes’in sürüş destek sistemleri için entegre ettiği sensörler ile sınırlandırılmış.

Arka tarafın ise tamamen kamuflaj ile gizlendiği görmekteyiz. Egzozu tamamen çevreleyen tampon dışında dikkati çeken bir diğer detay ise sensör sayısındaki artış olmakta. Son olarak ön tarafta değişen farları stop grubu da takip etmekte.

Elimizde iç mekan ile ilgili bir fotoğraf bulunmazken otomobilin potansiyel müşterileri malzeme kalitesi, ekranlar, akıllı telefon bağlantıları gibi konularda iyileştirmeler bekleyebilirler. Akıllı telefon cephesindeki yenilikler ise ekran yansıtma, Apple CarPlay ve Android Auto olarak açıklanmakta.

Makyajla birlikte kozmetik değişimler yaşanan GLA’da mekanik cephesinde pek bir değişiklik beklenmemekte. Motor seçeneklerini güncel modelden direkt olarak alacak olan GLA’nın makyaj ile birlikte adaptif süspansiyon seçeneğine kavuşması bekleniyor. Müşteriler adaptif süspansiyon ile yol koşullarına ve sürüş karakterine göre süspansiyon sertliğini değiştirebilecek.

Otomobilin tanıtımının 2017‘nin ilk 6 ayı içinde yapılması tahmin edilirken satışların ise gelecek yıl bitmeden başlaması öngörülmekte. Cenevre Otomobil Fuarı ise GLA’nın tanıtılacağı fuar olarak tahmin edilmekte.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu