FeaturedHaberler

Ford’un yeni reklamı âdeta bir James Bond filmi




Kötü adamlarla başınız belaya giriyor. Tek kurtuluş yolu; kimliğinizi baştan aşağı değiştirmek, yüz nakli geçirmek ve küçük bir kasabaya taşınmak. Fakat bütün bu çaba sizi saklamaya yetmeyecek çünkü James Bond’u bile sınırlarına kadar zorlayan kiralık katil Le Fantome, sizin peşinizde!

https://www.youtube.com/watch?v=tYDd1P7rMY4

Bütün bu saklanma ve hayatınızı değiştirme çabası içinde eski yaşam biçiminizden geriye kalan tek bir şey var; âdeta bana bakın ben buraya ait değilim diye bağıran yepyeni bir Ford Edge! Ve işte şans odur ki aslında sizin yakalanmanıza sebep olması gereken Ford Edge, Le Fantome’u etkiliyor ve sizi kurtarıyor. Her geçen dakika Ford Edge’e daha da aşık olan Le Fantome sizi öldürmekten vazgeçiyor. Bu sırada gizlice sizin garajınıza girip Ford Edge ile baş başa zaman geçirmeyi de ihmal etmiyor.

Kötü adamlar boş durur mu? Hemen yeni bir kiralık katil yolluyorlar. Le Fantome, sizi katil teyzeden tekrar tekrar kurtarıyor. Kiralık katilin icabına kendi özgün yoluyla bakan Le Fantome için geriye tek bir hedef kalıyor. O da sizin Ford Edge’iniz.

Bütün bu aksiyondan geriye Ford Edge ile Le Fantome’un romantik görüntüleri kalıyor. James Bond filmlerini aratmayan bir reklam ile Ford’un amacı neydi pek anlayabilmiş değilim fakat otomobil aşkı üzerine yüksek kaliteli, kısa bir filmi ücretsiz izledikten sonra şikayet edecek de değilim.

Sıradanlıktan kurtulan otomobil reklamlarını her zaman çok sevmişimdir. Bu tarz reklamlar sizin de hoşunuza gidiyor mu? Sizin en beğendiğiniz reklam filmleri hangileri? Yorumunuzu yazmayı unutmayın!

Arda Celik

Çanakkaleliyim, İstanbulda yaşıyorum. Otomobil sevdam nerde ne zaman başlamış bilmesem de kendimi bildim bileli otomobillere aşığım. Alfa Romeo, Porsche ve Volvo en sevdiğim firmalar. WEC yarışlarını takip ediyorum. Otopark.com'u uzun süre takip ettikten sonra bir yardım eli de ben uzatayım diyerek giriştiğim bu macerada, umarım beraber güzel işlere imza atacağız.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Fantôme maskülen isimdir metinde ki la yanlış olmuş. La feminen isimlerin başına gelir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu