Haberler

Yeni “Honda Civic Sedan” Reklamı




Honda, yeni ajansı BÜRO ile çalışmaya başladı ve birlikte yaptıkları ilk kampanya yayına girdi. Civic tutkunlarının uzun zamandır heyecanla beklediği ve baştan aşağı tasarımı yenilenen Yeni Honda Civic, “Onun zamanı şimdi başlıyor” sloganı ve görsel efektleriyle dikkat çeken lansman filmiyle güçlü bir dönüş yaptı.

Lansmandan 3 gün önce yayınlanan teaser filmiyle merak uyandıran marka, 7 Ekim’de yayına giren reklam filmiyle ekranlarda dikkat çekti.

Gerçekçi görsel efektlerle şehrin ve yolların Yeni Honda Civic için adım adım hazırlanışının anlatıldığı film, Belçikalı yönetmen Lieven Van Baelen tarafından Ankara ve İstanbul’da çekildi. Prodüksiyonunu İstanbuldogz’un üstlendiği filmin ses tasarımı Belçikalı The Image&Sound Factory firması tarafından, post prodüksiyonu ise Amsterdam’daki Hectic Electric firması tarafından yapıldı.

Siz de Honda’nın Civic için çektiği yeni reklam filmini izleyip yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Herkese keyifli ve güvenli sürüşler!

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu