Haberler

EICMA: KTM 790 prototip




Bu ilk resmi ipucu; KTM patronu Stefan Pierer, yaz boyunca yayınlanan gizli fotoğrafların doğruluğunu onayladı. KTM’nin yeni 800’ü orta büyüklükteki ailesinin stil ve amacının bir parçası olacak.

ktm-790-duke-prototype_03

Firmanın önceden isimlendirmiş olduğu, tamamen yenilenmiş 800cc civarında paralel-çift LC8 kompakt motorundan gücünü alan bu Duke versiyonu, KTM ve kardeş firması Husqvarna’nın oluşturacağı yeni bir motor ailesinin ilk ürünü olacakmış gibi görünüyor. İlginçtir ki, dedikodular Husky’nin yeni adventure serisi 800 modelini Milan fuarında tanıtacağını söylüyor.

ktm-790-duke-prototype_05

 Öne Çıkan Özellikler

  • Tamamen yeni 800cc paralel-çift motor
  • Yeni 800 ailesinin ilk üyesi
  • Özel sürüş modları & TC,

ktm-790-duke-prototype_04

KTM, yeni 790 Duke’un paralel olmayan denge, telepatik seviyelerde geribildirim ve ölçülerin dışında bir hafiflik ile birlikte geleceğini söylüyor, bunlar güzel haberler. Diğer kaynaklardan alınan bilgilere göre gaz koluna verilen tepkiyi ölçerek gaz kontrolü, çoklu sürüş modları, farklı seviyelerdeki çekiş kontrolü ve entegre “My RIDE” bağlantısı da içeriklere dahil gibi görünüyor. Eğer quick shifter da görürsek, şaşırmış olmayız.

ktm-790-duke-prototype_06

Herşeye rağmen bunlar çok ufak ipuçları, bu yüzden kısa bir süre içerisinde yerel satıcınıza elinizde banka hesap dökümünüz ile birlikte gitmeye kalkmayın. 790 Duke’un gelecek yılın bu zamanlarında prototip versiyonunun duyrulmasını bekliyoruz. Motor 2018’de satışa çıkacak ve eğer Husky bir adventure modelinin üzerinde çalışıyorsa, tek başına satışa çıkmayabilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu