Haberler

Standartları yerden yükseltiyor




Rolls Royce SUV projesi Cullinan’ın ilk resmi fotoğraflarını kamuflajlı olarak yayınladı. Her ne kadar aerodinamiğin kurallarına karşı gelsede SUV platformunda da Rolls Royce kendisine özgü haşmetli tasarım dilinden vazgeçmemiş. Ön ızgara, farlar ve uzun kaputtan, aynalarına kadar bir Rolls Royce olduğunu vurgulayan Cullinan devasa görünümü ile dikiz aynanısında belirdiği kişilerde biraz irkilmeye sebep olabilir.

Fotoğraflar da dikkatlice gizlenmiş arka taraf kendisi hakkında pek ipucu vermemekle birlikte kesinleşmemiş bir tasarım detayını işaret ediyor olabilir. Önümüzdeki haftalarda Rolls Royce konu hakkında fikrini değiştirip gizemi ortadan kaldıracak mı hep birlikte göreceğiz. 

Rolls Royce’un açıkladığı bilgilere göre yıl başından sonra Kuzey Kutbunda kış testlerine başlayacak olan Cullinan, 2017’in ilerleyen zamanlarında da Orta Asya’da sıcak iklim testlerine başlayacak. Bakalım testler sırasında bu canavarın son halini gösteren casus fotoğraflar ile karşılaşacak mıyız?

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Gizlenmiş hali bile , yollarda gezen tasarım fakiri birçok modeli ikiye bölecek görüntüye sahip .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu