Dikkat Çekenler

BMW’den şaşırtıcı dizayn




Sakıncası olmazsa BMW X5’e ait bu fotoğrafı buraya bırakıyorum. Bu dizaynla kalite kontrolünden nasıl geçtiği, neden böyle bir yola başvurulduğu hakkında en ufak bir bilgimiz yok.

Bu tarz bir dizaynın sipariş üzerine mi böyle yapıldığını, yoksa BMW’nin yeni bir akım başlatmak mı istediğini bilmemekle beraber, konuyu anlamakta da güçlük çekiyoruz!

Yin-yang felsefesine gönderme yaparak sürücünün iyi, yolcunun kötü olduğu mu anlatılmak istenmiş bilinmez. Ben daha ziyade sürüş zevkini ifade edebilmek adına böyle bir yola başvurulduğunu düşünüyorum.

Kimimiz sevecektir, kimimiz beğenmeyecektir ama nihayetinde bu, X5’ten alınmış bir kare ve fotoğrafı sizin değerli görüşlerinize sunuyorum.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Kap filandır o çok saçma. Bu arada yeni başladınız galiba giriş biraz yavan kalmış zamanla düzeltmeniz dileğiyle 🙂

  2. Ben haber demedim zaten!

    İyice araştırıp öğrenip ondan sonra haber şeklinde verin dedim.

  3. Ya müşteri böyle istediyse ?
    Düşünsenize özel siparişle her koltuğun rengini farklı seçiylrsunuz. Hatta daha da ileri gidip jantları da farklı tasarımda seçiyorsunuz 😀

  4. Sene 2008 mi 2010 mu ne.. Honda civic si coupe çıkış fotoğrafı olması lazım. Aracın içinde bütün heryer beyaz iken sürücü kısmı kırmızıdır. Bu tarz çalışmaların geçmişi vadır.

  5. 😀 tahminimce bir tanıtım etkinliğinde deri renk opsiyonlarını sunmak adına yapılan bir hareket. Aksini düşünmek bile istemiyorum. BMW böyle bir hareket yapmaz yaparsa da güldürür, sevaba girer.

  6. TimucinColakel demiş ki:

    😀 tahminimce bir tanıtım etkinliğinde deri renk opsiyonlarını sunmak adına yapılan bir hareket. Aksini düşünmek bile istemiyorum. BMW böyle bir hareket yapmaz yaparsa da güldürür, sevaba girer.Hepsini görüntüle…

    en mantıklı yorum buydu 🙂

  7. Ferrari F60 America'ya bir göz atın, onun da koltuklarının biri kırmızı biri ise lacivert.

  8. 🙂 seri üretim bir BMWcikle bu tarz sınırlı sayıda üretilen otomobilleri kıyaslarsak çok daha fazla örnek çıkarılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu