Haberler

Yeni SEAT Arona’nın tasarımı sızdırıldı!




Uzun süre önce karlar üzerinde görüntülenen, fakat o zamandan beri izine rastlanılamayan SEAT Arona’dan yeni gelişmeler var. Yeni modelin tasarımı, tanıtımına aylar varken internet üzerinden sızdırıldı!

SEAT Arona’nın tasarımı şaşırtmıyor

Daha önce Volkswagen Atlas ve Arteon’un da tasarımlarını önceden sızdıran MQB-Coding, Arona’nın tasarım görüntülerini ele geçirmeyi başardı. Görüntüler yalnızca iki kare olsa da otomobilin tasarım detaylarını tamamen gözler önüne seriyor.

SEAT Arona’nın bütün tasarım hatları, markanın B-hatchback modeli Ibiza ile neredeyse aynı. Agresiflik katması için tamponlarında ve alt bölümünde küçük dokunuşların olduğu otomobil, bunlar dışında kardeşiyle birebir örtüşüyor. Görsellerde FR donanımlı araçtaki farklı tavan rengi detayının hoş gözüktüğünü de belirtelim.

Motor-şanzıman kombinasyonu oldukça kısıtlı olacak

Aktarılan bilgilere göre yeni Arona, büyük ihtimalle yalnızca önden çekişli olarak satışa sunulacak. Motor grubu ile ilgili detaylar henüz belirginleşmedi, fakat VW grubunun 150 beygirlik yeni 1.5 litrelik TSI Evo motorunun seçenekler arasında olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Motor seçimine bağlı olarak 6 ileri manuel ya da 7 ileri DSG otomatik şanzıman seçenekleri de kullanıcıları bekliyor. Son olarak yeni SEAT Arona’nın detaylarının Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarından önce online lansman ile açıklanacağını ekleyelim.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. İbiza’nın yerden yükseltilmiş hali gibi duruyor. Madem bir SUV yapıyorsun daha özgün ve farklı birşeyler yap ama yok Volkswagen grubu’nda her marka birbirinden birşeyler alıyor grup içinde alışveriş yapıyorlar. Ateca’dan farkı kalmamış aracın

  2. Seat’ın piyasaya süreceği “Arona” modeli bildiğin “İbiza”nın hromonlu versiyonu gibi duruyor.

  3. Seat bu mu yenilik? Bunun neresi yeni diğer modellerden hiç farkı kalmamış. Leon’dan ve ibiza’dan tek farkı yerden yüksek olması bu aracın yeni bir model olabilmesi için Seat’ın diğer modellerinden farklı olması bekleniyor malesef nasıl ki Volkswagen grubu’nda her araç birbirine benziyorsa Seat’tada, Skoda’da her araç birbirine benziyor bu ne saçmalık böyle ondan sonra bunun adı yenilik oluyor komik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu