Haberler

2018 VW Touareg Ortaya Çıkan Casus Fotoğraflarla Geri Dönüyor




2018 VW Touareg Üretimi Kasım ayında başlıyor.

Volkswagen, sektördeki en heyecan verici tasarımlara sahip olmayabilir ama Wolfsburg‘daki gözetlemeler sonucunda Yeni Arteon ile birlikte bu konuda olumlu yönde yol katettiğini görebiliyoruz. Arteon önceki CC modeline kıyasla güzellik olarak çok da farklı değilken 2018 VW Touareg de şık görünümüyle VW’in ürün gamına yeni bir soluk getiriyor. Ve yeni Touareg’in casus fotoğrafları, ızgarayla birlikte devam eden ön far grubuyla benzer bir görünüme sahip olduğunu gösteriyor.

Burada üretime en yakın prototip olarak gördüğümüz SUV şu an satışta olan Touareg ile çok benzerlik gösteriyor. Yine de bu test aracının kaportasını örten bir çok kamuflaj mevcut. Far grubuna ve alt yarısı görünen ızgaraya bakarak ön görünümdeki değişikliği fark edebilirsiniz. Ek olarak, kamuflaj arka stopları şu anki modelden alınmış gibi gösterirken yanlardaki çıtalar da yine kamuflajla gizlenmiş durumda. Ayrıca egzoz uçlarının da gerçek olduğunu belirtmekte fayda var.

VW Grubu‘nun MLB Evo platformunu kullanacak olan bu sosyetik SUV, Kasım Ayı’ndan itibaren Slovakya Bratislava’daki fabrikada üretilecek. Bu, aracı kamuflajsız şekilde Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda görebileceğimiz anlamına geliyor.

 

Kaynak: motor1.com

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. O eski kasa toureq lerin heybetini hic bi kasasi tutamadi.Hele bu yeni cikani hayal kirikligi.

  2. Yine çok sıkıcı ve itici bir tasarım. VW’nin bu tasarımları iyice kabak tadı vermeye başladı VW apple gibi, bir numarası yok ama müptelası çok. VW de Toyota gibi tasarım özürlü olan bir marka Mazda bir tasarım okulu açsında VW, Toyota gibi tasarım yapmayı bilmeyen markalara tasarım yapmayı öğrensinler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu