FeaturedHaberler

Yeni A8 yayınlanan videoda kendi başına park ediyor




Audi yeni A8 için bir “teaser” video yayınladı. Klip hakkında Alman markanın söyleyecek ya da yazacak pek bir şeyi olmasa da, video bize yeni modelin iç mekanını ve anahtardan aktifleştirilebilen otonom park sistemini gösteriyor.

Yeni A8 ‘in tasarım detayları

İç mekanda otomobilin yeni bir direksiyon tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Direksiyonun hemen arkasında dijital gösterge paneli ve yepyeni bir ön konsol görülüyor.

Video otomobilin dışını çok az gösterse de, yeni A8’in daha ince bir ön far tasarımına ve Prologue konseptinden ilham alan geniş bir ön ızgaraya sahip olduğunu görebiliyoruz. Arka tarafta ise gövdeye entegre bir spoyler ve otomobili enine kesen kırmızı bir şeritle birbirine “bağlanmış” yeni stoplar göze çarpıyor.

Tanıtım Barselona’da

2018 model A8, 11 Temmuzda Barselona’da özel bir etkinlikte tanıtılacak. Videoda ayrıca otomobilin, 7 Temmuzda ABD’de gösterime girecek Spider-Man: Homecoming filminde küçük bir role sahip olduğu da belirtilmiş.

Audi, yeni A8 hakkında pek bir şey söylemiyor ancak tüm versiyonların 48-voltluk bir hibrit sistemiyle donatılacağını açıklamıştı. Bu sistem tüm motor seçeneklerinde 100 km’de 0.7 litreye kadar yakıt ekonomisi sağlayacak.

Kaynak: Carscoops

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Audi A8’i yenilemek için çok geç kaldı, her zaman ki gibi. Volkswagen çakması yeni A8 alacağıma giderim Mercedes S-Serisi alırım bu bir gerçek. S-Serisi’ndeki iç mekan ve dış görünüş 7-Serisinde de A8de de zerre gram yok. Mercedes’in yıllardır bozmadığı tek seri S-Serisi’dir. Mercedes S-Serisi tamamen ayrı bir dünya. BMW de Audi de Mercedes’e rakip olamaz

  2. Mercedes BMW ve Audi’nin çok üstünde olan bir markadır. F segmentine gelince Rolls-Royce, Bentley gibi süper lüks markalar bile makyajlı Mercedes S-Serisi’nin çıkmasını dört gözle bekliyorlar ve bütün teknolojilerini takip ediyorlar. İngiliz Autocar dergisi bile S-Serisi’ni 7-Serisi ve A8 ile değilde Rolls-Royce, Bentley ile mükayese ediyor

    Sonuç: E-Segmenti ve üzeri Mercedes’in uzmanlık alanıyken, C-Segmenti ve spor modeller BMW’nin uzmanlık alanıdır.

  3. Otomobil dünyasının Barcelonası Mercedes, Messi si S-Serisi’dir. S-Class’ın 7 serisinden daha çok satması normal çünkü Mercedes lüks ve konfora önem verirken BMW sportifliğe önem veriyor. Bu segmentte araç alanların büyük kısmı lüks ve konfora önem verdiğinden S’in daha çok satması şaşıralacak bir şey değil. BMW Mercedes kadar lüks ve konfora önem vermediği sürece S her zaman daha çok satacaktır, S satın alanlar şoförüne kullandırıp arka koltukta konfor ve lüks içinde seyahat etmeyi tercih ederler. BMW ağzıyla kuş tutsa dahi bu sınıfta Mercedes’i asla geçemez

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu