Haberler

Mercedes-AMG A45 test esnasında yakalandı




Casus fotoğrafçılar, Mercedes-AMG A45‘i markanın Nürburgring’deki test merkezine girerken görüntüledi.

Mercedes-AMG A45 ağır kamuflajlı halde görüntülendi

Ağır kamuflajın altında gizlenen otomobil, standart A-Serisi’nin izinden gidiyor, ancak daha sportif ön bölümü ve yeni havalandırma ızgarasından ayırt ediliyor. Agresif detaylar arka tarafa doğru giderken de devam ediyor; yan etekler farklı, otomobil yere daha yakın ve hafif alaşım jantların ardındaki büyük frenler göze çarpıyor.

Arka bölüm standart modelle büyük ölçüde aynı, fakat AMG’nin arka tamponu biraz daha farklı ve dört çıkışlı egzoz sistemi fark ediliyor. Resmi bir bilgi yok ama spekülasyonlara göre otomobil üretime geçtiğinde büyük bir arka spoylere de sahip olacak.

400 HP’den daha güçlü olacak

Mercedes-AMG CEO’su Tobias Moers otomobille ilgili fazla bilgi vermedi, ancak daha önceden yaptığı bir açıklamada yeni otomobilin 400 HP’den daha güçlü bir 2.0-litre turboşarjlı motora sahip olacağını doğrulamıştı. Bu değer güncel makinenin 375 HP ve 475 Nm değerlerine kıyasla belirgin bir biçimde daha iyi. Güncel hatchback, 0’dan 100’e 4.2 saniyede çıkıyor ve son hızı 250 km/s‘de limitli.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Arka tarafta maserati ghibli esintileri var sanki, ama güzel uyarlanmış, hb bir arabaya göre epey şık, sedanı andırıyor ama hb.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu