FeaturedHaberler

Yeni Nissan Leaf NISMO kulağa ilginç geliyor




Nissan, 2011 Tokyo Otomobil Fuarı‘nda açıkçası pek de “sportif” görünmeyen bir bodykit kullanarak NISMO modifiyeli Leaf EV‘yi tanıtmıştı. Leaf‘in kompakt bir hatchback olduğunu düşünürsek beklentilerimiz aşağı yukarı her amaca ve niyete uygun bir hot hatch olması. İkinci nesil Leaf NISMO bu beklentilerimizi karşılıyor.

Tokyo’da tanıtılan yeni Leaf NISMO konsepti oldukça agresif duruyor. Sportif tamponlar, yan etekler, kırmızı dokunuşlar ve arka difüzör kesinlikle bu agresif görünüme katkıda bulunuyor.

Bu geliştirmeler otomobilin yalnızca aerodinamiğine katkıda bulunurken otomobilin içindeki kırmızı detaylar, kontrast dikişler ve sportif direksiyon iç mekanın genel tasarımını daha sportif hale getirmiş.

Nissan’a göre, yeni Leaf NISMO konsepti, tüm süratlerde ani ivmelenme sağlayacak özel bir yazılıma sahip olacak. Spor ayarlı süspansiyonu ve yüksek performanslı lastikleri de eklediğimizde Leaf, hiç olmadığı kadar eğlenceli hale geliyor.

Pulsar NISMO’yu anımsatıyor

Öte yandan, bu otomobil bize 2014 yılında tanıtılan Pulsar NISMO konseptini hatırlatıyor ki bu da iyi bir şey.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu