Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

DRD’den Stevie Ödülü Başarısı




DRD Filo Kiralama, uluslararası profesyonellerin ve firmaların yarıştığı, dünyanın en saygın iş ödülleri programı olan Stevie Ödülleri kapsamında Faaliyet Raporu kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası olan DRD Filo Kiralama, uluslararası profesyonellerin ve firmaların yarıştığı, dünyanın en saygın iş ödülleri programı olan “Stevie Ödülleri”nde 2016 Faaliyet Raporu ile bronz ödül kazandı.

60 farklı ülkeden 3.900’ün üzerinde katılımcının başvuru yaptığı, bu yıl 14.’sü düzenlenen uluslararası Stevie Ödül Töreni, 21 Ekim tarihinde İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşti. Uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren Stevie Ödülleri kapsamında, DRD adına ödülü Şirket’in Marka Yönetimi ve Kurumsal İletişim Müdürü Levent Gençağa aldı.

Gençağa: “Bu ödüle layık görülmemiz bizler için gurur ve mutluluk kaynağı”

Farklı sektörlerde yer alan birçok global kuruluşun arasından bu ödülü almış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Gençağa, görüşlerini şu şekilde aktardı: “2011 yılında operasyonel kiralama sektöründe bir ilke imza atıp, ülkemizde sektörün ilk kurumsal Faaliyet Raporu’nu yayınlayarak başladığımız bu yolculukta; bugün global anlamda birçok değerli çalışma arasından bu ödüle layık görülmüş olmamız bizler için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı. Önümüzdeki dönemlerde farklı kulvarlarda ses getireceğine inandığımız yeni çalışma ve projelerimiz ile bundan sonra adımızdan daha fazla söz ettireceğimize inanıyoruz. Bu ödülü almamızda emeği geçen başta Marka Yönetimi ve Kurumsal İletişim ekibimiz olmak üzere tüm iş ortaklarımıza, yöneticilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim. Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu