FeaturedHaberler

“Tek Teker Arif” trafik kazasında hayatını kaybetti!




Motorsiklet camiasında “Tek Teker Arif” lakabıyla tanınan Arif Razgatlıoğlu, Antalya’da kız arkadaşıyla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

“Tek Teker Arif”, Razgatlıoğlu’dan acı haber!

“Tek Teker Arif” olarak tanınan motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu ile kız arkadaşı Ülkü Özcan, Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’nde kaza geçirdi. Tali yoldan gelen kamyonete çarpan motosikletteki Razgatlıoğlu ile Özcan yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezinden sahil yönünü seyreden, milli motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun babası olan Arif Razgatlıoğlu’nun kullandığı motosiklet, kontrolsüz kavşakta tali yoldan çıkan bir kamyonetin kasasına çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle ön bölümü gövdesinden ayrılan motosiklet, daha sonra sürüklenerek refüje çarptı. Olay yerinde yaşamlarını yitiren Razgatlıoğlu ve Özcan’ın cenazeleri Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aşırı hızlı olduğu öğrenilen Arif Razgatlıoğlu ve kız arkadaşının kasklarının da takılı olmadığı belirtiliyor.

OTOPARK.COM olarak Razgatlıoğlu ve Özcan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu