Haberler

LA Otomobil Fuarı’nda Tesla Model 3 sürprizi!




Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda bir sürpriz yaparak Model 3‘ü ziyaretçiler ile buluşturdu. Son dönemin popüler otomobilinin Los Angeles’a yaptığı çıkarma ile ilgili detaylar haberimizde!

Tesla, Model 3 ile ilgili iddialara fuarda cevap veriyor

35.000 dolarlık iddialı fiyatıyla konuşulan Tesla Model 3, 5. ayını geride bırakmasına rağmen henüz tam kapasiteli üretime geçebilmiş değil. Üretim hedeflerinin henüz %10’unu gerçekleştirebilen marka, şuana kadar sadece 712 araç teslim etmiş durumda. İddialara cevap vermek adına aracını fuarda tanıtan Tesla, bu ay Model S ve X üretimlerinin azaltılmasıyla teslimatların hızlanacağını belirtiyor. Elon Musk, Eylül ayındaki tweetlerinde Aralık ayı için 20.000 teslimat hedeflediklerini açıklamıştı.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Tesla Model 3’ün versiyonları da “yanlışlıkla” sızdırıldı. 35.000 dolara satılacak baz versiyon yaklaşık 350 km menzile sahip olacakken, 44.000 dolarlık üst pakette bu menzil 500 km’ye yükselecek. Baz pakette aracın 0’dan 100 kilometreye hızlanması 5.6 saniye iken, bu değer yüksek menzil paketinde 5.1 saniyeye düşüyor. Ayrıca iki aracın da 225 km maksimum hız değerine sahip olduğunu belirtelim.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu