FeaturedHaberler

Mazda CX-3 makyaj operasyonu ile güncellendi




Mazda’nın sevimli kompakt crossover modeli CX-3, makyajlı yüzüyle New York Otomobil Fuarı’nda duyuruldu. Minör güncellemeler ile farklılaşan makyajlı Mazda CX-3 ile ilgili detaylar haberimizde!

Makyajlı Mazda CX-3, küçük yenilikler ile geliyor

Makyajlı Mazda CX-3’ün dış tasarımına göz attığımızda makyaj operasyonunu anlamak oldukça zor. Panjur tasarımının yenilendiği araçta LED far ve stop grubu da farklı bir grafiğe kavuşmuş. Krom ve piano black detayların arttırıldığı araç, 18 inç boyutundaki yeni jantlar ile zenginleştirilmiş.

İç mekanda ise daha çok konforun ve sessizliğin arttırılması üzerine çalışmalar yapılmış. Motor yalıtımı iyileştirilen aracın kapı panelleri ve arka camları elden geçirilmiş. Böylece CX-3’ün kabinine giren yol gürültüsü önemli ölçüde azaltılmış. Teknoloji tarafında da elektronik park freni, yeni CX-3 ile beraber artık standart hale getirilmiş.

Mazda CX-3, kaputunun altındaki 2.0 litrelik Skyactiv-G motoru korumaya devam ediyor. 148 beygir güç ve 201 Nm tork üreten motor, selefine göre 2 beygir güç ve 3 Nm tork artış yaşamış. Bahar aylarında showroomlarda olacak aracın fiyatları ise daha sonra açıklanacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu