Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Filipinler’de 68 lüks otomobil ezilerek parçandı!




Filipinler Devlet Başkanı’ndan kaçakçılara gözdağı: 68 aracı parçalattı

Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, amacının dünyaya bir mesaj vermek olduğunu söyleyerek, çeşitli operasyonlarda ele geçirilen yasa dışı örgütlere ait 6 milyon dolar değerindeki 68 otomobili vinçlere parçalattı.

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, uyuşturucu mafyaları ve yolsuzluk ile mücadelede kararlı olduğunu göstermek için operasyonlarda ele geçirilen yaklaşık 6 milyon dolar değerindeki 68 lüks otomobili daha parçalattı.

“YOLSUZLUK BİR GECEDE BİTMEZ”

Filipinler’in Cagayan adasındaki Santa Ana şehrinde düzenlenen ilk parçalama işlemi geçtiğimiz Mart ayında da yapılmıştı. Devlet Başkanı Duterte, bütün mücadeleye rağmen hala ülkesinde yolsuzluğun olduğunun altın çizerek, “Yolsuzluk, bir gecede bitecek bir şey değil” dedi.

DÜNYAYA MESAJ VERDİ

Arabaları parçalama amaçlarının dünyaya bir mesaj vermek için yapıldığını söyleyen Duterte, “Dünyaya Filipinler’in, yatırım yapılabilecek uygun ve güvenilir bir yer olduğunu göstermek istiyorum, burada yolsuzluğa yer yok” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ DEFA YAPTIRIYOR

Duterte, en son Mart ayındaki kaçak araç parçalama işlemine katılmış o gün 500 bin dolar değerindeki lüks otomobilleri parçalattırmıştı. Filipinler’de ele geçirilen kaçak araçların hepsi parçalanarak imha ediliyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ne gerek vardı parçalatmaya anlamadım. Madem öyle Devlet olarak el koy, araçları satışa çıkar, 6 milyon dolar gelirin bir kısmıyla Devlet'ten kaçırılan bir vergi varsa onu karşıla, geri kalan kısmını da fakir fukara için ayrılan bir fona koy. En azından bu şekilde hem ders verilmiş olur hem bir işe yaramış olurdu. Şu kaçakçıların da fakire bir yardımı dokunmuş olurdu.

  2. Yazık lan yazık biz onların hayalini zor kuruyoruz adamlar güya millete ders vermek için parçalıyor

  3. Cussler demiş ki:

    Yazık lan yazık biz onların hayalini zor kuruyoruz adamlar güya millete ders vermek için parçalıyorHepsini görüntüle…

    Bir şey yapıyorsun bari ihtiyaç sahibine faydan dokunsun. Bunların yaptığı kaçakçılıkta sadece Devlet zarara uğramıyor ki vatandaş da uğruyor. Vatandaşın da hakkı yeniyor. Ha 6 milyon doları yakmışsın ha parçalatmışsın aynı şey. Ne bileyim ders vermek istemesi güzel ama daha faydalı yolları vardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu