FeaturedTestler

Mercedes-Benz C200 4Matic (2018) | 1.5 Turbo motor nasıl? | TEST




Koç kardeşler 1.5 turbo motorlu 4 çeker Mercedes C200’ü test ediyor. Motor performansı, yapılan yenilikler ve tüm merak ettikleriniz videomuzda!

C200’ün TEKNİK ÖZELLİKLERİ için BURAYA tıklayabilirsiniz.

+ Artan Konfor ve Yalıtım
+ Şanzıman

Tüketim


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer Testlerimiz için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Şu puanları alan araca premium demek ayıp da mercedes yıldız vs kesin denmez. Eskide kaldı mercedes kalitesi. Bmw şiir gibi süspansiyon şanzıman motor ile benchmark yaparken mercedes kaputa yıldız koyuyor altyapı boş. E serisini bile rezil ettiler eski uçan halı yerini eh isteye bıraktı konfor dan 3 puan aldı Bmw de 4.5 alarak adını tepeye yazdı artık sürüş değil konfor isteyen de bmw alsın mercedesin adı kaldı

  2. Bagajın girintili çıkıntılı olduğu söyleyerek aracı eleştiriyor.süspansiyon dan haberi yok gelmiş araba testi yapıyor.kardeşim bu arabanın arkasında çok kollu bağımsız süspansiyon var.onun için bagaj girintili çıkıntılı !!

  3. arka yaşam alanına dar dediler ama diğer kanallarda arka için aynı şeyleri söylemediler,ilginç:oops:

  4. adamlar mikro hybrid yapmış, üstüne 4 çeker, üstüne dokuz ileri koymuş yetmemiş motor geliştirmiş güçlendirmiş yalıtım konfor artmış hala konuşuluyor çok komik geliyor. çoğu firma bir makyajda eklenenleri iki kasa değişiminde koymuyor aracına. neyle neyi karşılaştırıyorsunda beğenmiyorsun ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu