FeaturedHaberler

Ken Block’un 914 beygirlik şaka makinesi: Gymkhana Ten!




Drift ustası Ken Block, sıra dışı koleksiyonuna en ilginç parçasını eklemeye hazırlanıyor. Gymkhana Ten adı verilen kamyonet, 914 beygir gücüyle tam bir şaka makinesi!

914 beygirlik Gymkhana Ten ilk şovunu yapmaya hazır!

Yaklaşık 2 yıldır geliştirilen yeni Gymkhana, Ken Block ve Ford’un işbirliğinin en yeni ürünü olmuş. Block’un babasına ait olan 1977 model Ford F-150‘den devşirilen araç, üzerindeki modifikasyonlar ile adeta yeniden doğuyor. Ford GT’nin Le Mans versiyonunda kullanılan 3.5 litrelik çift turbolu EcoBoost V6 motoru tercih eden araç, 914 beygir güç ve 952 Nm tork gibi devasa değerler sunuyor. Toyo Tires sponsorluğundaki 20 inçlik performans lastikler ve Sadev üretimi 6 ileri şanzımanı ise devasa gücü yola aktarmaya yardımcı oluyor.

Oldukça basık süspansiyonlara sahip olan yeni drift canavarı, ağırlık dengesini korumak adına askeri sınıf alüminyum kaporta ile kaplanmış. Aracın kasa kapağında yer alan geniş spoyler ise dikkat çeken başka bir unsur olarak yer alıyor. Son olarak özel bir videosu yayınlanan aracın ilk şovunun 7 Aralık tarihinde izlenebileceğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu