FeaturedHaberler

Genç Girişimcilerden Yerli Akaryakıt Uygulaması: BenzinLitre




Yerli ve ücretsiz bir uygulama olan BenzinLitre, size en yakın akaryakıt istasyonunu, yakıt fiyatlarını ve oto yıkama, mescit, temiz tuvalet, market, lastik tamir gibi tam 35 istasyon özelliğini sizinle paylaşıyor.

BenzinLitre kullanıcılarına uygun fiyatlı yakıtın haricinde de birçok hizmet sunuyor. “En yakın istasyona gireceğim” yerine “en uygun istasyona gireceğim” algısını oluşturan BenzinLitre’nin şimdiden 40 binin üzerinde kullanıcısı var. İhtiyacınıza göre market, lastik tamir, bebek bakım odası, oto yıkama, 7/24 açık, restoran özelliklerine sahip istasyonları uygulama üzerinden filtreleyebiliyorsunuz. Acil bir durumda ise BenzinLitre tek tuş ile Yol Yardım hizmeti alabilirsiniz.

BenzinLitre’de fiyatlar kullanıcı bazlı güncelleme ile besleniyor. İstasyon fiyatları güncelledikçe, yorum yaptıkça puan kazanıyor, kazandığınız puanlarla da çekilişe katılıyorsunuz. Her hafta yapılan çekilişlerde kullanıcılara Hediye Yakıt dağıtılıyor. Geçen haftalarda yapılan çekilişte 2 günlük araç kiralama hediyesi verildi.


Türkiye’nin ilk yapay zeka uygulama şirketi BrainMinds tarafından yayınlanan BenzinLitre akaryakıt istasyonlarının yanı sıra 250’nin üstünde Dinlenme Tesisini de Tesis Özellikleriyle beraber listeliyor. BenzinLitre tüm Türkiye’de 12binin üzerinde akaryakıt istasyonuyla beraber kullanıma açık.

İlerleyen günlerde onaylı pompacı özelliği ile istasyon sahiplerinin de dahil olduğu bir panel oluşturacak olan uygulama, kullanıcısına en doğru bilgiyi ulaştırmaya çalışıyor. Kişiye özel sigorta teklifleri, navigasyon ve ödeme sistemleri de kapıda.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Bazen sırf lastiklere hava basmak için bile 2-3 istasyon dolaşıyoruz sağlam lastik basınç makineleri var mı diye. İlaç gibi gelir.

  2. Dinlenme tesisleri icin kullaniyorum iyi bayaa ama daha fazla kullanici olmasi lazim. Erzincan da fiyatlar guncel degil

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu