FeaturedHaberler

Tamamen yeni Ssangyong Korando yüzünü gösterdi




Ssangyong, tamamen yenilenen SUV modeli Korando’yu Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde duyurdu. Elektrik motoruyla sürpriz yapacak yeni Ssangyong Korando ile ilgili detaylar haberimizde!

Yenilenen Ssangyong Korando elektrik motoruyla tanıştı!

Koreli markanın SIV-2 adlı konseptinden esinlenilen yeni Korando, tasarım tarafında Avrupalı rakipleri ile boy ölçüşüyor. 4.450 mm uzunluk, 1.830 mm genişlik ve 1.675 mm yüksekliğe sahip olan model, 2.650 mm dingil mesafesi ile sınıfının en geniş yaşam alanlarından birisini sunuyor.

Yeni Ssangyong Korando’nun iç mekanında ise kalite algısı ön planda tutulmuş. 10.25 inç dijital gösterge ekranı ve 9 inçlik multimedya sistemi teknoloji tarafında dikkat çekiyor. Ayrıca koltuk ve trimlerdeki malzeme kalitesinin de bir hayli arttığını görebiliyoruz.

Yeni Korando, kaputunun altında 1.5 litre benzinli ve 1.6 litre dizel olarak iki farklı motor seçeneği sunacak. Ancak modelin en büyük yeniliği tamamen elektrikli bir versiyona sahip olması. Önümüzdeki yıl yollarda olacak bu versiyonda 188 beygir güç ve 450 kilometre menzil gibi değerler dikkat çekiyor.

Ssangyong, tamamen yenilenen modelini 5 Mart’ta Cenevre’de düzenleyeceği lansman ile detaylandıracak. Bir süredir ülkemizde sessiz kalan markanın da bu model ile beraber yeniden atağa kalkabileceğini söyleyebiliriz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu