Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Elon Musk görevden alınıyor mu?




Tesla’nın kurucusu ve CEO’su olan Elon Musk, hakkındaki iddialar nedeniyle görevinden olabilir. Amerikan basınında çıkan iddianın detayları haberimizde.

CNBC’de yer alan habere göre Elon Musk, ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu ile yaşanan son gelişmelerin ardından CEO görevinden alınabilir.

Musk, geçen haftalarda Twitter’dan yaptığı paylaşımda Tesla’nın bu yıl 500 bin kadar araç üreteceğini belirtmiş, daha sonra yaptığı paylaşımda da 500 bin aracın Tesla’nın yıllık üretim rakamı olduğu bilgisini vermişti. Fakat Musk’ın SEC ile vardığı anlaşmada SEC, Musk’ın Tesla yatırımcıları ve hisselerini etkileyecek herhangi bir paylaşım yapmasını yasaklıyor.

En son kriptop para ile ilgili konuşmuştu

Önceki konuşmalarında Bitcoin’den esprili bir şekilde söz eden Elon Musk, “Bitcoin’in yapısı muhteşem ancak, Tesla kaynaklarının kripto para işine sokulmasının bir yararı olacağına inanmıyorum” şeklinde konuştu. “Kağıt para tarihe karışıyor ve değerlerin transferinde kripto para, kağıt para kullanımından çok daha iyiancak, bunun da olumlu ve olumsuz yönleri var. Bitcoin madenciliğindeki çok yoğun enerji tüketimi de bunlardan biri.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu