FeaturedHaberler

2021 Volkswagen Caddy ağır kamuflajıyla göründü!




Volkswagen Caddy, Alman markanın hafif ticari ailesinin temelini oluşturuyor. Şu sıralar yenilenmeye hazırlanan model, ağır kamuflajlı olarak test edilirken objektiflere yakalandı.

Volkswagen Caddy, yeni jenerasyonunda hibritleniyor!

2003 yılında duyurulan üçüncü nesil Caddy, büyük çaplı iki makyaj operasyonu yaşadığı 16 yıllık macerasını önümüzdeki yıl noktalayacak. Dördüncü jenerasyon Volkswagen Caddy ise MQB platformu ile beraber markanın yeni tasarım diline geçiş yapacak. Ön kısmında ince bir ızgarası bulunduğu görülen aracın hava girişleri tampon kısmına alınmış. Ayrıca LED farların tasarımı da yeni Golf’ün sızdırılan görüntüleri ile benzerlik gösteriyor.

Arka bölümde ise yuvarlak hatlar yerine daha sert bir tasarım anlayışı ile karşılaşıyoruz. Kamuflajdan dolayı tam emin olamasak da aracın stop lambaları büyük ihtimalle tavana kadar uzanıyor. Bu da tasarımın karakteristiğini büyük ölçüde değiştiriyor.

Yeni Volkswagen Caddy’nin kaputunun altında benzinli ve dizel motorların yanı sıra 48-volt hibrit bir seçeneğe de yer verilmesi bekleniyor. Bu hamle modelin binek sınıfta daha rekabetçi olmasına neden olabilir.

2021 yılında yollarda olacak yeni Caddy’nin T7 ticari ailesine dahil edileceği ve “T7 Life Caddy” olarak yeniden adlandırılacağı iddia ediliyor. Transporter ve Caravelle modellerinin yer aldığı T7 serisinin ise 2022 yılında yenileneceğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu