FeaturedHaberler

Yeni Subaru Outback, güçlü motoruyla duyuruldu




Subaru, New York Otomobil Fuarı’nda wagon modeli Outback’in altıncı jenerasyonunu duyurdu. Yeni Subaru Outback, geniş iç hacim isteyen arazi tutkunlarının aklını çelmeye çalışacak!

SUV sevmeyen böyle gelsin: Yeni Subaru Outback!

Yeni Outback’in tasarımına baktığımızda, markanın sedan modeli Legacy’nin yükseltilmiş bir wagon versiyonu olduğunu görüyoruz. Şekli itibarıyla artık aramızda olmayan Levorg’a da benzeyen model, yerden 22 cm’lik yüksekliği ile piyasadaki pek çok SUV modeli ekarte ediyor. Ayrıca araç Subaru’nun küresel platformunda üretildiği için tasarım haricinde sürüş dinamikleri noktasında da Legacy’den izler taşıyor.

İç mekan kalitesi gözle görülür şekilde artan Subaru Outback, Apple CarPlay ve Android Auto destekli 11.6-inçlik bilgi-eğlence ekranına kavuşmuş. Güvenlik tarafında şerit merkezleme özellikli EyeSight sürücü asistanı standart olarak sunuluyor. Opsiyon listesinde ise DriverFocus sürücü dikkat asistanı, harekete duyarlı LED farlar ve otomatik şehir içi frenleme dikkat çekiyor.

Kaputunun altında iki farklı motor seçeneği bulunan yeni Outback, 2.4 litre turbo benzinli üniteyi merkezine oturtmuş. 260 beygir güç ve 376 Nm tork üreten motora 182 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 2.5 litrelik atmosferik ünite eşlik ediyor. 8 ileri CVT şanzıman ise tüm seçeneklerde standart olarak sunuluyor.

Yeni Subaru Outback’in fiyat bilgisi sonbahar aylarında satışa sunulunca netlik kazanacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu