FeaturedHaberler

Yeni Crafter Türkiye yollarına çıkmaya hazır




Geçtiğimiz yıl Pikap ve Panel Van versiyonlarının satışına başlanan ve her yönüyle yenilenen Yeni Volkswagen Crafter’ın, Okul ve Servis versiyonları Mayıs ayında Volkswagen Yetkili Satıcılarında yerini alıyor.

1949 yılından bu yana, ürettiği her modeliyle ticaretin her alanında yer alan Volkswagen Ticari Araç, en önemli modellerinden biri olan Crafter’ın Okul ve Servis versiyonlarının satışına Mayıs ayında başlıyor. Marka geçtiğimiz yıl modelin Pikap ve Panel Van versiyonlarını pazara sunmuştu.

Ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçları göz önünde tutularak, bir önceki versiyonu tamamen geliştirilerek yeniden tasarlanan Yeni Volkswagen Crafter; %100 Volkswagen DNA’sına sahip. Teknoloji, güvenlik ve konfor öğelerindeki yeniliklerle dikkat çeken, hem iç hem de dış tasarımındaki değişikliklerle sınıfının çok ötesinde özellikler sunan ve sınıfındaki standartları yeniden belirleyen Yeni Crafter, 245 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

İki farklı donanım: Comfortline ve Highline

Yeni Crafter Okul ve Servis, Comfortline ve Highline donanım seviyelerinde satın alınabilecek. Birçok güvenlik ve konfor özelliğinin standart olarak sunulduğu Comfortline donanım seviyesi dışında, müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda oluşturulmuş Highline donanım seviyesinde ise Composition Media radyo, Led Farlar ve Led Gündüz Sürüş Farları ile ErgoComfort Körüklü Sürücü Koltuğu standart olarak sunuluyor.

Sınıfının en güçlü motoru

Sınıfının en güçlü motoruna sahip Yeni Crafter, 2.0 litre hacimli turbo dizel motorla satışa sunuluyor. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 2.0 litre hacimli turbo dizel motor 177 PS güç üretirken 410 Nm tork sağlıyor. Volkswagen Ticari Araç tarafından Yeni Crafter için ticari hayatın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmış, dayanıklı ve uzun ömürlü motor, yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü ile öne çıkıyor.

Servotronik direksiyonla kolay manevra kabiliyeti

Yeni Crafter’da standart olarak sunulan servotronik direksiyon, şehir içinde kolay manevra yaparak rahat kullanım ve park etmede kolaylık sağlıyor. Direksiyon düşük hızlarda yumuşayarak kolay bir sürüş sağlarken, yüksek hızlarda da sertleşerek kullanıcının ani hareket yapmasını engelleyip sürüş güvenliğini artırıyor.

Sınıfında tek: 8 ileri otomatik vites seçeneği

Sınıfında yalnızca Yeni Crafter tarafından sunulan 8 ileri otomatik vites seçeneği, yakıt tüketimini azaltan, hızlı ivmelenme sağlayan, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişi sunuyor. Kullanım kolaylığı ve sağlamlığı ile öne çıkan bu şanzıman Yeni Crafter modellerini şehir içi yolculuklar için çok uygun bir araç haline dönüştürüyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu