Haberler

Volkswagen Polo GTI (2013)




Detaylardaki özen, kullanışlılık ve kalitesiyle sınıfına yeni standartlar getiren Polo GTI, maço tavırlarıyla şaşırtıyor.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. yapmış olduğunuz testleri beğenerek izliyorum…ve objektif değerlendirmeleriniz olduğunu düşünüyorum. 2013 GTİ sahibiyim. bence kısa süreli arabayı tam tanımadan kötü yollarda yapmış olduğunuz test ile bu kanaate ulaşılmaz…bu aracın değeri “6” gibi bir puan değildir. bindiğiniz araç yağ yakıyor diye hepsi yakacak anlamı çıkmaz, bu biraz şans işi…polo gti 4 kapı, 6,6-6,9 sn hızlanması olan, 1.4 vergisi ödenen, hem aileye hem hızlı kullanıma hitap eden bir araçtır. Ayrıca basmadığınız zaman dizel gibi yakan bir araçtır. sonuçta polo gti 1.4 üretimi bitmiş kupon bir araçtır. sizden ricam sonraki süreçte çok daha fazla yol yaparak( cupra testinde olduğu gibi) bir inceleme yapmanız ve kullanıcılara ışık tutmanızdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu