FeaturedKampanyalar

KIA mayıs ayı fırsatları ile karşımızda




2019 yılında yeni modelleriyle vites yükselten KIA, kampanyalarıyla tüketicileri yetkili satış noktalarına çağırıyor.

Yeni Sportage ve Yeni Ceed ile sektördeki iddiasını güçlendiren KIA, kampanyalarına ara vermeden devam ediyor. Marka, Mayıs ayına özel olarak düzenlediği kampanyalarda Sportage, Ceed, Rio ve Bongo’da avantajlı faiz oranları ve fiyatlar sunuyor.

2019 model Yeni KIA Ceed’de lansmana özel 5 bin TL’ye varan indirim

KIA’nın Avrupa’ya özel olarak, Avrupa’da tasarlanan ve üretilen Ceed modelinin üçüncü nesli lansmana özel avantajlarla meraklılarını bekliyor. 1,6L dizel, 1,4L benzinli ve 14L turbo benzinli motor seçenekleriyle Mart ayında Türkiye’de satışa sunulmaya başlanan Yeni Ceed, lansmana özel 5 bin TL’ye varan indirim fırsatıyla KIA yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor. Yeni Ceed, dizel motor seçeneğinde ortalama 4,3 litre yakıt tüketimiyle de ön plana çıkıyor.

2019 model Yeni Sportage 50 bin TL’ye faiz avantajı sunuyor

KIA’nın amiral modeli olan ve 1.6 dizel otomatik versiyona kavuşan Sportage, Mayıs ayına özel olarak 50 bin TL’ye, 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla KIA yetkili satış noktalarında bu avantajlardan yararlanmak isteyenleri bekliyor.

İddialı tasarımı ve yakıt tüketimiyle C SUV segmentinde fark yaratan Yeni Sportage, 136 PS güç üreten 1.6 litrelik dizel motora sahip. Sportage ayrıca, 8 inçlik multimedya ekranı, yenilenen iç tasarımı, gelişmiş donanım özellikleri, Apple Car Play ve Android Auto desteğiyle de sınıfının öncü modelleri arasında yer alıyor.

2019 model KIA Rio 84 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla

Tasarım ve performans söz konusu olduğunda farkını ortaya koyan Rio, 84 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ile yeni sahiplerini bekliyor. Kusursuz ve ergonomik tasarımı ile B Hatcback segmentinin etkin oyuncusu olan KIA Rio, modern ve yenilikçi çizgileri ile yollarda farkını ortaya koyuyor. ESC, VSM, altı adet hava yastığı ve ISOFIX bebek koltuğu bağlantı noktaları gibi güvenlik çözümlerini de standart olarak sunan Rio, şehrin dinamizmini üzerindeki bakışlar ile yansıtıyor.

Bongo’da sıfır faiz avantajı

KOBİ’lerin vazgeçilmezi KIA Bongo, Mayıs ayına özel olarak 20 bin TL’ye, 12 ay 0 faiz fırsatıyla yeni sahiplerini bekliyor. Bongo, KOBİ’lerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için KIA yetkili satış noktalarında bu avantajlardan yararlanmak isteyenleri bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu