FeaturedHaberler

Volkswagen yeni logosunu Eylül ayında duyuracak!




Alman otomotiv devi Volkswagen, bir süredir logosunu yenilemek üzere hazırlıklar yapıyor. Son dönemde yıpranan imajını güçlendirecek olan marka, Eylül ayında yeni logosunu da içinde barındıran büyük bir duyuru yapacak.

Volkswagen, logosunu ve kurumsal kimliğini güncelliyor!

Eylül ayında kapılarını açacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda bütün gözler Volkswagen’in üzerinde olacak. Alman marka, evinde düzenlenen fuarda yeni logosu ve kurumsal kimliğini ziyaretçiler ile paylaşacak. “Yeni Volkswagen” mottosuyla duyurulacak 2 boyutlu yeni logo ile marka üç kola ayrılıyor. İçten yanmalı motorlara sahip modellerde bundan böyle kullanılacak logo beyaz olurken, GTI versiyonların logolarında ise kırmızı renk ön plana çıkacak. ID serisi elektrikli otomobiller ise açık mavi rengin hakim olduğu bir logo ile gelecek.

İlk olarak Avrupa’da kullanılmaya başlanacak olan yeni logo ve kurumsal kimlik, markanın pek çok alanında da değişime sebep olacak. 171 ülkede faaliyet gösteren Volkswagen’in 10.000’den fazla lokasyonda yaklaşık 70.000 logoyu değiştirmesi gerekecek. Bu değişim uzun zaman alacağı için aşamalar halinde gerçekleştirilecek. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Amerika pazarında gerçekleşecek revizyon ile yenilenme operasyonu tamamlanmış olacak.

Yeni logo ve kurumsal kimliğin yanı sıra, markanın reklam seslendirme ifadesi de değişime uğrayacak. Eşitliğe dikkat çekmek için gelecekte bir kadın sesinin reklamlarda yerini alması planlanıyor. Son olarak bu değişimin başlangıcını yapacak elektrikli Volkswagen ID 3 modelinin de aynı fuarda tanıtılacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Volkswagen kadar degerinin ustünde konumlanmış, algı operasyonu cekilip manipüle edilmiş bir marka daha yoktur bu ulkede. Passat alan, mercedes E almış havası yaşar ve yaşattırmaya çalışır, hatta bmw 5 leri elestirir, beğenmez. Audi a6 almak enayiliktir der, pasat dururken. Kendi süper akıllıya çünkü… Golf alan bmw 3 leri beğenmez, 4 lere laf söyler. Tendline manuel polo alan, dunyanın en kaliteli arabasına bindiğini söyler. Say say bitmez. Unutmada ekleyelim fanboyları da ayrıca ünlüdür, bıktırır ve lanet ettirirler. Tüm bunlar doğus grubunun ve ceo’sunun başarısıdır. Çünkü çok önceleri çözmüşlerdir ki bu millet, ne versen yer. Yeter ki algisını saptir. O nedenledir ki yine aynı algı yönetimiyle adını cok iyi bildiginiz "saltbae"ci arkadaşın etlerini güzel güzel gecirerek yedirirler yine millete. Bu da ayrı bir başarı örneğidir, takdir edilmelidir. Cehalet kötüdür, eğitim şarttır. Ancak unutulmamalıdır ki egitim cehaleti giderebilir, eşeklik baki kalır.
  2. Volkswagen kadar degerinin ustünde konumlanmış, algı operasyonu cekilip manipüle edilmiş bir marka daha yoktur bu ulkede. Passat alan, mercedes E almış havası yaşar ve yaşattırmaya çalışır, hatta bmw 5 leri elestirir, beğenmez. Audi a6 almak enayiliktir der, pasat dururken. Kendi süper akıllıya çünkü… Golf alan bmw 3 leri beğenmez, 4 lere laf söyler. Tendline manuel polo alan, dunyanın en kaliteli arabasına bindiğini söyler. Say say bitmez. Unutmada ekleyelim fanboyları da ayrıca ünlüdür, bıktırır ve lanet ettirirler. Tüm bunlar doğus grubunun ve ceo’sunun başarısıdır. Çünkü çok önceleri çözmüşlerdir ki bu millet, ne versen yer. Yeter ki algisını saptir. O nedenledir ki yine aynı algı yönetimiyle adını cok iyi bildiginiz "saltbae"ci arkadaşın etlerini güzel güzel gecirerek yedirirler yine millete. Bu da ayrı bir başarı örneğidir, takdir edilmelidir. Cehalet kötüdür, eğitim şarttır. Ancak unutulmamalıdır ki egitim cehaleti giderebilir, eşeklik baki kalır.

    Konuyla ilgisini anlayamadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu