FeaturedTestler

Suzuki Jimny | Arazide test ettik ! | TEST




Suzuki’nin en ikonik modellerinden biri olan Jimny’yi test ettik. Küçük motoruyla ve düşük torkuyla beraber arazide neler yaptığını deneyerek gördük. Testten önce de Sinan ve Batuhan güzel bir iddiaya girdi ve karting yaptı. Yarışın sonunda Gillette Skinguard Sensitive’le kim tıraş oldu? Hepsinin cevabı videoda!


Yeni Gillette Skinguard Sensitive ile Tahrişe Karşı #GardınıAl!

Gillette, erkeklerin tıraşta tahriş, kızarıklık ve batık gibi problemlerine karşı geliştirdiği devrim niteliğindeki yeni ürününü Türk erkekleri ile buluşturuyor. Yeni Gillette Skinguard Sensitive özellikle hassas cilde sahip erkeklerin tıraş esnasında kendilerini daha rahat hissedebilmeleri için geliştirildi. Bıçakların arasına yerleştirilen Skinguard teknolojisi sayesinde bıçaklar üzerindeki baskıyı azaltan ve cildi gererek cildi tahriş ve kesiklere karşı koruyan Yeni Gillette Skinguard Sensitive’i denemek için hemen tıkla;

https://www.hepsiburada.com/ara?q=gil…

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

İlgili Makaleler

21 Yorum

  1. Arazi için gerçekten güzel bir araç. Sadece yetenekleriyle değil, tasarımıyla da mutlu ediyor.

    Bu arada 14.17’de karşı yönden gelen Jeep kullanıcısına buradan selam olsun. Small overlap kaza testi yapma peşinde değilsen başkasının şeridine geçme derim öyle.

  2. Arazi için gerçekten güzel bir araç. Sadece yetenekleriyle değil, tasarımıyla da mutlu ediyor.

    Bu arada 14.17’de karşı yönden gelen Jeep kullanıcısına buradan selam olsun. Small overlap kaza testi yapma peşinde değilsen başkasının şeridine geçme derim öyle.

    Viraj çıkışı da değil hani hızlı girse dışarı taşsa adam baya düz yolda karşı şeride geçmiş

  3. Viraj çıkışı da değil hani hızlı girse dışarı taşsa adam baya düz yolda karşı şeride geçmiş

    Ondan önceki megane efendi efendi şeridinden gidiyor. Bu da ilginçtir ki önce kendi şeridinden gidiyordu sonra Sinan’ın aracı görünce virajın içine kırdı. Artık telefonla falan mı oynuyordu, hızı ona fazla geldi de içe mi kırmaya çalıştı, yoksa yeşil yeşil bir başka jip görünce kıllığına mı yaptı bilemiyorum. Ama ben çok fena söylenirdim net yani. Zaten sürüş konusunda sıkıntılı bir milletiz. Duble yollar arttığından beri millet tek şerit gidiş gelişli yollarda araba sürmeyi de unuttu.

  4. fiyatının yüksekliği neden kaynaklı acaba saçmalık ederi maximum 80000 bence

    Çünkü kendisi bulunmaz Hint kumaşı durumunda da ondan. Bu devirde safkan arazi arabacı yapınca da cebe sığacak makineye 180-190 fiyat çekiyorlar işte. Yersen…
    B&O, harmankardon, JBL, beats filan kullanıyorlar bu devirde, bunda Daichi kullanmışlar ***. ama 190 bin:D
    Çünkü şeker çocuk SUV’lerinden crossover’larından değil, günümüzde nadir bulunan cinsten merdiven şasili filan safkan dağ keçisi.

  5. Çünkü kendisi bulunmaz Hint kumaşı durumunda da ondan. Bu devirde safkan arazi arabacı yapınca da cebe sığacak makineye 180-190 fiyat çekiyorlar işte. Yersen…
    B&O, harmankardon, JBL, beats filan kullanıyorlar bu devirde, bunda Daichi kullanmışlar ***. ama 190 bin:D
    Çünkü şeker çocuk SUV’lerinden crossover’larından değil, günümüzde nadir bulunan cinsten merdiven şasili filan safkan dağ keçisi.

    lada niva ya devam o zaman onun girdiği çoğu yere de girer sanırım ::)

  6. Türkiye’de tek seçenek aracın tek renk veya çift renk olması. Videoda söylendiği gibi 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik seçeneği veya boş paket-dolu paket seçeneği yok. Gelen araçların hepsi dolu paket (GLX) ve 4 ileri otomatik.
    Hurda indirimiyle 170 bin lira civarına geliyor araç, 190 bin değil. Bana göre o da çok gerçi. 120-130 bin civarına olsa daha çok görebilirdik sanırım.

    Daiichi, Suzuki Türkiye’nin bizlere sürprizi. Türkiye’de monte ediliyor araçlara bu tabletler. Vitara ve Swift’te de durum aynı. Yanlış hatırlamıyorsam Avrupa’da bunlar daha küçük boyutta Sony ekran takılı satılıyor.

    Kimilerinin bu aracı kıyasladığı Duster’ın 4×4’ü değil Jimny’e rakip olmak, yeni Vitara’nın 4×4’ünden başarısız bir sisteme sahip.

    @tequila Ne olursa olsun bu piyasada bu araç için 80 bin lira çok komik bir değer kusura bakmayın. En boş b sınıfı araçları o fiyata veriyorlar. Arazi aracı, gırtlak dolu ve otomatik bir araçtan bahsediyoruz.

  7. Aracı alacak olan 2. araç olarak alır, eskisine 120 veren buna 180 de verir diye distribütör tarafından fiyatı bariz yüksek tutulmuş tahminim. Rakibi de yok piyasada zaten, MX-5 gibi butik araç olma yolunda TR’de.
  8. Ülkemizde otomobil fiyatları çıldırmış durumda şu Jimny bile neredeyse 200 bin TL. Akıllı adam bu devirde sahip olduğu otomobil ile yetinir hiç bulaşmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu