FeaturedVideolar

Arabanızı satmanın kolay yolu | Vava Cars




Aracınızı satmak mı istiyorsunuz? Bunu yapmanın en kolay ve en güvenilir yolu Vavacars’dan geçiyor. Tüm süreçleri bu videomuzda sizinle paylaşıyoruz. Yoksa emektar Clio satılıyor mu!


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. 10 yıldan eski arabaların, ağır hasar kayıtlı araçlarla aynı muameleyi görüp değerlendirmeye alınmadığını söyleseydiniz iyiydi.
  2. Youtube daha açık bir alan, potansiyel müşteri vb. uzaklaşmasın diye oraya yazmadım fakat içimde tutmakta zorlanıyorum.Eforsuzca sizden araç alan bir oluşum demek tonla zarara girmeniz demek.Bu firmanın pek tutacağını sanmıyorum ülkemizde.500 lira fazlaya satmak için 10 gün fazladan tonlarca telefon görüşmesi yapabilecek milyonlarca insan var ülkemizde.
  3. Vavacars’ı bilmem ama yeni peugeot 3008 bir harika. Arkadaşım aldı hayran kaldım. Para biriktirmeye başladım bile.
  4. En kolay yolu Better Call DouglasAdams


    images
  5. Arabanızı satmanın en kolay yolu mantıklı fiyat belirlemek. Al-satçılara cevap vermeyerek elimine ederek biniciye ulaştırmak ve böylece piyasanın daha stabil kalmasını sağlamak
  6. Firmanın çalışma yöntemi C2B2B yani bireysel kullanıcıdan alıp galerilere satma şeklinde. Bu sistemin ayakta kalabilmesi için sizin araçlarınıza ne kadar düşük fiyat teklif edeceğini tahmin edebilirsiniz.
  7. Firmanın çalışma yöntemi C2B2B yani bireysel kullanıcıdan alıp galerilere satma şeklinde. Bu sistemin ayakta kalabilmesi için sizin araçlarınıza ne kadar düşük fiyat teklif edeceğini tahmin edebilirsiniz.

    Alıcıya ulaşması için 2 tane aracı giriyor araya. Millet hep şikayet etmiş, normal galeriler bile daha yüksek veriyor diye. Malının kıymetini bilmeyen, ilan vermeye bile üşenen çok küçük bir kitle verirse verir bunlara aracını, yoksa hiç kimse vermez bunlara malını.

  8. bu sistem ancak zengin adama yarar. adam zengindir ve fazla tutulmayan bir araca sahiptir. "yeter ki satayım edeceğim zarar umrumda değil" kafasındaysa gider bu firmaya bırakır aracı. sana bana uğrayacak bir sistem değil
  9. 0 km Peugeot 3008 aldım ertesi gün vavaya götürdüm sıfırından daha fazla para verdiler, meğersem arabam değerlenmiş!
  10. Vavacars’ı bilmem ama yeni peugeot 3008 bir harika. Arkadaşım aldı hayran kaldım. Para biriktirmeye başladım bile.

    0 km Peugeot 3008 aldım ertesi gün vavaya götürdüm sıfırından daha fazla para verdiler, meğersem arabam değerlenmiş!

    @Berkin pejo botlarını hala banlamamışsın. Botlardan biri baya rütbeli yalnız, ilk defa görüyorum 🤔

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu