FeaturedTestler

Yeni Volkswagen Passat | Hangisi daha sessiz? | TEST




Yıllarca; “Hep en donanımlısını test ediyorsun, biraz da alabileceğimiz paketleri test et” dediniz. Bu videoda en dolusu ve en boşunu her detayına kadar inceledik. Donanım farkı yalıtımı etkiler mi, bunu da gördük. Haftasonu başlangıcında; çayınızı kahvenizi koyup uzun uzun izleyeceğiniz bir test sizlerle. İyi seyirler!


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

7 Yorum

    1. Kardeş sen pejo "insider"ı falan mısın. 508 altında yazığım yorumları da silmişsin.
  1. İki aracın seyir halinde ki desibel değerleri birbiriyle aynıysa arada yalıtım farkı var denilebilir bence. Çünkü 19 inç jant ile 16 inç jantın çıkardığı yol gürültüsü arasında hiç desibel ölçüsü yapmadan bile çıplak kulakla duyulacak kadar yuvarlanma gürültüsü farkı olabiliyor. Eğer ölçüm sırasında desibel değerleri denk çıktıysa 19 inç jantlı R line pakette muhtemelen daha fazla taban ve çamurluk içi ekstra yalıtım kullanılıyor olma ihtimali vardır. Aslında R line’da ki jant lastiği boş paket Passat’a takıp denemek lazım bir de.
  2. O paraya passat alınır, geyiği vardı ya. Her passat adını gördüğümde aklıma geliyor. Gül gül gül… bildiğin gibi değil.
  3. Passarati demek :) Kaliteli bir C sedan olarak bakarsam cidden Vw kalitesinde bir hareket olmuş dedirtiyor.Ülkemizdeki gibi D segment gibi addedince yeterli bir araba değil. Nasıl ki E segment addedilen Camry bin Accordun o segmenti karşılamaması gibi. Rakipleri Mazda 6,508,Mondeo diye uzayan listede hep geride kalıyor Passat. Alt markası Superb bile daha çekici D segment gibi bakarsak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu