FeaturedHaberler

Hızlı ve Öfkeli 9 Coronavirus nedeniyle ertelendi!

Coronavirus, sevilen filmin 2021'e ertelenmesine neden oldu.




Tüm dünyayı etkisine alan Coronavirus, pek çok sektörü olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Sevilen filmlerden Hızlı ve Öfkeli 9, pandemi nedeniyle neredeyse 1 yıl gecikerek 2021’de vizyona girecek!

Hızlı ve Öfkeli 9 filmine Coronavirus darbesi: Vizyon tarihi 11 ay ertelendi!

İlk olarak Çin’de görülen virüs, geçtiğimiz ay Avrupa’ya sıçradı ve küresel bir salgın haline geldi. Dünya genelinde binlerce can kaybına sebep olan pandemi, son olarak geçtiğimiz günlerde ülkemizde de görüldü. Ancak Coronavirus, İtalya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde daha sert geçiyor ve buna karşın tedbir almak artık bir zorunluluk haline geldi.

Dünyanın en büyük film yapımcılarından Universal Pictures, aldığı karar ile Hızlı ve Öfkeli 9 filminin gişe tarihinin ertelendiğini açıkladı. 22 Mayıs’ta vizyona girmesi planlanan film, bu kararın ardından 2 Nisan 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak. Yani sevilen film neredeyse 1 yıl ertelenmiş olacak. Erteleme kararına ise filmin dünya çapındaki turne programı ve İtalya, Kore ve Çin’de sinemaların kapalı olmasının neden olduğu belirtiliyor.

Çekimleri tamamlanan Hızlı ve Öfkeli 9’un yanı sıra James Bond: No Time to Die filminin de vizyon tarihi ertelenmişti. Disney’in ise Mulan ve Black Vidow filmlerinin daha ileri bir tarihte yayınlanmasını düşündüğü bildiriliyor.

Serinin 9. filminde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ve Charlize Theron gibi isimler yer alıyordu. Hızlı ve Öfkeli serisi, çekilecek 10. film ile beraber sinema macerasına son noktayı koyacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Gittikçe daha ciddi bir hal alıyor. 16 Mart itibariyle ilkokul ve ortaokullar 1 hafta, üniversiteler 3 hafta ara verecekmiş.
    Edit : Okulumun (BAİBÜ) yaptığı açıklamaya göre bu süreçte uzaktan eğitim verilmeyecekmiş. Gerekirse döneme ek ders yapılacakmış. Okulum zaten herşeyi geç takip ederken yaz boyu okulda olacağım herhalde. Bu arada normal şartlarda Temmuz başında kapanıyordu okul.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu