Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Beklenen gelişme; Üçüncü benzin indirimi geldi!




Tüm dünyada petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte ülkemizde benzin fiyatlarına üçüncü bir indirim daha geldi. İşte rakamlar.

Tüm dünya dev bir petrol krizi yaşıyor. Corona Virüsü sebebi ile petrol fiyatlarını düşüren ülkeler, akaryakıt fiyatlarına da direkt olarak etki etti. Güncel olarak varil fiyatının 29.5 dolar olması krizin boyutunu gösterir nitelikte. Küresel anlamda olduğu gibi ülkemizde de beklenen üçüncü bir indirim geldi. Böylece benzinde 25 kuruş, indirim gerçekleşti. Devletin herhangi bir ÖTV artışı yapma söylentileri de şimdilik son buldu. Motorin cephesinde ise hala bir indirim söz konusu değil.

Bu hafta yapılan indirimler ile benzinin litre fiyatında toplam 1,36 lira indirim gerçekleşti. Böylece Ankara’da ortalama 5,62 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,37 lira oluyor. Benzinin litresi İstanbul’da 5,53’dan 5,28 liraya, İzmir’de ise 5,63 liradan 5,38 liraya kadar düşecek.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. indirim geldi ama dışarı çıkamıyorum ki keşke opel suva atlayıp en azından bir dolaşmaya gidebilsek

  2. İlk 60 kuruşluk indirim yapılmadan önce motorun deposunu fullemistim. Fulledim fulleyeli evden dışarı adım atmıyorum. Evden dışarı çıkıcam benzin normal fiyatına dönecek. Kör şeytan bidon bidon benzin depola diyor 😂😂😂

  3. neyse ihtiyaç olduğumuzda arabamızla acil gidip gelebiliriz iyi ki opel aracı almışım diyorum şimdiden

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu