Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Volkswagen: Manuel şanzımana devam edeceğiz

Eski usul üç pedal ile araç kullanmaktan keyif alınıyor




Volkswagen, manuel şanzıman seçeneğinin talep olduğu sürecek koruyacaklarını açıkladı.

Volkswagen teknik şefi Matthias Rabe, Autocar’a verdiği röportajda Alman otomobil üreticisi Volkswagen manuel şanzımanı terk etmeyeceğini ve binek otomobillerde bazı insanların eski usul üç pedal ile araç kullanmaktan keyif aldıklarının farkında olduklarını ve ilgili segmentlerde Volkswagen’in manuel şanzıman seçeneği sunmaya devam edeceğini belirtti.

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Volkswagen’in manuel şanzıman seçeneği sunuyor olması manuel severler için mutluluk verici ve önemli bir şey. Yeni nesil Golf R manuel olarak satın alınabilecek. Golf 8 GTD ve GTE modelleri ise sadece çift kavramalı DSG şanzıman ile satın alınabiliyor.

Volkswagen Golf 8 GTI

Yeni Golf 8 GTI 6 ileri manuel şanzıman ile satın alınabiliyor

Marka’nın Avrupa pazarında satışta olan up! GTI ve Polo GTI modellerini de manuel şanzımanı olarak satılıyor. Ayrıca Polo GTI için çift kavrama otomatik DSG şanzıman opsiyonu mevcut. Touareg R, Tiguan R ve Arteon R modelleri ise sadece çift kavrama otomatik şanzıman ve dört çeker kombinasyonuyla satışta olacak. Wolfsburglu alman otomobil üreticisi Volkswagen’in ürün gamındaki çoğu model de hala manuel şanzıman seçeneği mevcut.

Sadece performans modellerinde değil standart otomobillerde de Volkswagen manuel şanzıman seçeneği sunacak

Volkswagen Grubu içinde bulunan Porsche de atmosferik motorlar ile manuel şanzımanlar konusunda ısrarcı olmaya devam ediyor. Öte yandan BMW de, M3 ve M4’ün giriş versiyonları olan Pure versiyonlarında arkadan itiş ve manuel şanzıman kombinasyonunu sunacak. Anlayacağınız markalar ve modelleri bu konuda tamamen talebi göz önüne alıyor.

Volkswagen Golf R Testimiz için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu