Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Makyajlı BMW 5 Serisi’nin resmi fotoğrafları sızdırıldı

Yeni BMW 5 Serisi tanıtımı öncesi 530e versiyonu ile karşımızda




BMW 5 Serisi’nin dijital tanıtımı için hazırlanmış görseller, BMWBLOG tarafından paylaşıldı. Bu görseller resmi olarak doğrulanmasa da modelin daha önce çekilen casus görüntüleri ile tasarım detayları olarak uyuşuyor.

Bu fotoğraflara baktığımızda modelin arkasında yer alan 530e ibaresini görüyoruz ve buda bizlere karşımızdaki modelin şarj edilebilir hibrit motorlu bir BMW olduğunu gösteriyor.Makyajlanan yeni BMW 5 Serisi’nin tasarımında ise yenilenen böbrek ızgaraları, daha ince ve köşeli LED gündüz farları ve daha sportif görünen ön tampon ile gelen büyük hava girişleri karşımıza çıkıyor.

Arka tarafta ise daha köşeli arka tampon ile köşeli egzoz çıkışları bulunuyor.Ayrıca difüzörün ise daha sportif bir yapıda olduğunu belirtelim. Arka LED stop lambalarının grafikleri ise yenilendiğini görüyoruz. Daha modern çift renkli jantlar ile sol çamurluktaki şarj girişi ile makyajlanan yeni BMW 530e’nin tasarım detayları tamamlanıyor.

Şarj edilebilir hibrit motorlu BMW 530e versiyonu dört silindirli benzinli motor ve bir adet elektrikli motor ile 8 ileri otomatik şanzıman sayesinde toplamda 252 beygir güç ve 420 Nm tork üretecek. Ayrıca 530e, xDrive dört çekerden çekiş sistemi ile de satın alınabilecek. Daha güç bir hibrit versiyonu da bulunan modelin BMW 545e isimli altı silindirli benzinli motoru toplamda 400 beygir güç üretiyor.

Makyajlanan yeni BMW 5 Serisi’nin önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması ve yıl bitmeden satışa sunulması bekleniyor.

BMW 320i M Sport POV Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Normalde beğenmemem gerekiyor ama beğendim. Tek eleştirim ön farlar arabayı çok küçük göstermiş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu