FeaturedHaberler

Otomobil servislerindeki yoğunluğa karşı yeni önlem




Sürücülerin bakım zamanı gelen veya garantisi biten araçlarını servislere götürme isteği sırasında yaşanabilecek yoğunluğa karşı Tofaş cephesinden çözüm geldi.

Koronavirüs salgını sebebi ile insanların aynı ortamlarda yoğunluk oluşturması en son istediğimiz şey. Ancak otomobillerini servise götürmek isteyen kişilerin kimi servislerde anlık yoğunluklar oluşturduğu görüldü. Çünkü çoğu sürücü servis için belirlenen kilometre ve garanti limitlerini aşmak istemiyordu. Konu hakkında Tofaş önemli bir adım atarak sürücüleri sevindirdi. Buna göre garanti süre ve kilometre limitleri arttırıldı.

Tofaş Satış Sonrası ve Yedek Parça Direktörü Hüseyin Şahin konu ile ilgili; “Salgın nedeniyle müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Fiat, Alfa Romeo ve Jeep markalı araç sahiplerinin garanti sürelerini uzatan ve bakım dönemlerinde esneklik sağlayan kampanyamızda 15 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında garanti süresi dolan araçların garantilerini 30 Haziran tarihine kadar uzattık. Uygulama kapsamında ayrıca, mart ve nisan aylarında bakım zamanı gelen araçların bakımlarında da toplamda 3 ay veya 3 bin kilometre esneklik de sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu