Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Porsche Taycan Cross Turismo testte görüntülendi




Porsche’nin tamamen elektrikli modeli olan Taycan’ın ikinci modeli olacak Taycan Cross Turismo testleri sırasında görüntülendi.

Alman otomobil üreticisi Porsche, Taycan Cross Turismo modelinin geliştirme sürecinde sona yaklaşıldı. 2020 yılının sonuna doğru tanıtılması beklenen modelin fotoğrafları ise test sırasında görüntülendi.
Porsche Taycan Cross Turismo
Taycan Cross Turismo’nun 2021 yılında satışa çıkması bekleniyor. Taycan modeli ile tasarım anlamında benzer olan modelin en büyük farkı ise Panamera Sport Turismo benzer bir yapıda olması fakat SUV benzeri bir tasarım ile Cross Turismo karşımıza çıkacak.
Yeni Porsche Taycan Cross Turismo, Panamera Sport Turismo’daki gibi B sütunundan itibaren tavan çizgisini uzatarak arka koltukta oturan yolcular için baş mesafesi de önemli ölçüde artmış durumda.
Porsche elektrikli araç pazarına Taycan ile iddialı bir şekilde girmişti şimdi ise Taycan Cross Turismo modelini pazara sunacak olan marka ileride Macan modeli içinde Taycan bulunan elektrikli motora sahip bir modelini tanıtacağı bekleniyor. Ayrıca Porsche’nin SUV modeli Cayenne’nin ise 2022 yılından itibaren tamamen elektrikli motora sahip olması söylenenler arasında.
BMW E34 535i Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu