Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yeni Audi S3 Sportback ve Sedan tanıtıldı




Yenilenen Audi A3 modelini Şubat ayında görmüştük. Şimdi ise performanslı modelleri olan S3 karşımıza çıktı.

Yeni Audi S3 modellerinde 2.0 litrelik turboşarjlı 310 bg güç ve 400 Nm tork üreten bir motor bulunuyor. 7 ileri S Tronic şanzımana sahip modeller Audi’nin Quattro adı verilen dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. Yeni Audi S3 modelleri 0-100 hızlanmasını ise 4.8 saniye’de tamamlanıyor ayrıca azami hızı ise 250 km/s.

Yeni Audi S3 modelleri standart A3 modellerine göre yere 15 milimetre daha yakın. Standart olarak 18 inçlik alaşım jantlar ile gelen araçlar, opsiyon olarak 19 inçlik jantlar ile de satın alınabiliyor. Ayrıca yeni Audi S3 modellerinde S Sport süspansiyon sistemi satın alınabiliyor.

Yeni Audi S3 modellerinin iç mekanına baktığımızda özel bir performans modeli olduğunu belli eden S3 özel spor koltuklar ve standart A3’te yer almayan vites kolu bulunuyor.Spor koltukların desteklerini artıran Audi mühendisleri, bu tasarımları geri dönüştürülen plastik şişelerden ürettikleri döşemeler ile kaplamış.

Standart olarak 10.25 inçlik dijital gösterge paneli ile gelen Audi S3, istenirse 12.3 inçlik Virtual Cockpit opsiyonu ile de satın alınabiliyor. Sürücünün hemen yanında bulunan 10.1 inçlik dokunmatik ekran ise Audi’nin güncel MMI bilgi eğlence sistemini kullanıyor.

Yeni Audi S3 modelleri bu ay içerisinde Avrupa’da satışa sunulacak. teslimatları ise Ekim ayında başlayacak olan S3 Sportback modelinin Almanya fiyatı 46.302 Euro. S3 Sedan modelinin Almanya fiyatı ise 47.179 Euro olarak satışa sunulacak
Yeni Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid e-CVT Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. 2.5 TFSI gelsin,Haldex quattroyla birlikte muazzam ötesi bir makine olur.Zamanında da olmuştu zaten..
  2. a45 amg s karşısında pek de şansı olmayan model olmuş yine. arka stop çizgilerinde de benzerlik var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu