FeaturedHaberler

Yerli otomobil fiyatları hakkında açıklama




Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından çalışmaları planlandığı biçimde sürdürülen yerli otomobil fiyatlarına ait iddialara resmi bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Bursa’nın Gemlik ilçesindeki  Askeri Hara bölgesine yapılacak fabrikanın temel atma töreni düzenlenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldığı toplantı sırasında koronavirüs salgınına rağmen yerli otomobil için yapılan planlamaların zamanından çok şaşmayacağının altı çizilmişti. Son günlerde modellerin fiyatları ile ilgili bilgi sızdırıldığını iddia eden çeşitli duyumlar vardı. İnternet üzerinde git gide yayılan bu fiyatların ardından bir açıklama geldi.

TOGG resmi Twitter hesabından, “Türkiye’nin Otomobili’nin fiyatlarını kim açıkladı bilmiyoruz ama biz açıklamadık. Üstelik 2022’den önce de açıklamamız mümkün değil. Lütfen bu türden haberlere itibar etmeyiniz. Heyecan yaratacak gelişmeler ve daha fazlası için bizi takip etmeye devam ediniz.” açıklamasında bulundu.

Sizce modelin fiyatı ne olmalı?

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu