FeaturedHaberler

Yenilenen Mercedes-Benz E Serisi Türkiye’de!




Yenilenen makyajlı Mercedes-Benz E Serisi üç farklı motor seçeneği ile 20 Ağustos’tan itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor. İlk olarak dört kapılı versiyonları satılacak olan modelin iki kapılı seçenekleri ise Kasım ayında Türkiye’ye gelecek.

Yenilenen Mercedes-Benz E Serisinin Edition 1 adındaki ilk üretime özel paketinde kapsamlı bir donanım kombinasyonu bulunuyor. Paket içeriğindeki donanımlara bakacak olursak artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon, Burmester ses sistemi, 2 adet 12.3 inç büyüklüğünde ekran, kablosuz şarj ,otomatik bagaj kapağı, kapı kapama yardımcısı (Vakumlu kapılar) ve güneş koruma paketi bulunuyor.

İlk etapta Türkiye’ye sadece üç farklı motor seçeneğiyle gelecek olan Mercedes-Benz E Serisi’inde diğer motor seçenekleri de istek üzerine ithal edilebilecek. Motor seçeneklerinden bahsetmek gerekirse E 200 d adı verilen modelde 1.6 litre hacimli turbo dizel bir motor kullanıyor. Bu motor 160 beygir güç üretiyor. E 220 d 4MATIC ise 2 litre hacimli turbo dizel ve194 beygir güç üretiyor.

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+’tan bahsetmek gerekirse, 4 litre hacimli çift turbo V8 motor sahip model, 612 beygir güç, 850 Nm tork üretebiliyor. Model arkadan itiş özelliğine de sahip olan bir dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Mercedes-Benz E Serisi’nin Edition 1 paketinin başlangıç fiyatı ise 754.500 TL’den başlıyor.

Yeni Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid e-CVT Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Eski kasanın içine nasıl edilir buyurun örneği…bunu tasarlayan mercedes mühendisi derhal istifa etsin
  2. E serisine göre fazla sportif olmuş doğrusu yakışıklı olması abartı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir w212 fl kullanıcısı olarak bu dinamizmi gereksiz buldum. Bmw bu gün daha konforlu ve klasik hatlara dönerken öte yandan Mercedes E serisinde aşırıya kaçıyor ve marka olarak hem kalitede hem de memnuniyette değerini bence kaybediyor.

    Ne kadar oyuncak o kadar sorun bütün markalar için geçerli aslında ama gerek sağlamlık olsun gerek konfor olsun eski mercedesler gibi değil ne yazık ki.
    Geçen hafta arasıra çıkan bir hata için servise gittik ve bize 23 bin tl masraf üstüne de 9g tronic control modülünün üretilmediğini ve dışarıdan bir yerden sipariş edileceğini söylediler. Henüz 10 yaşında olmayan ve hala 9g Tronic kullanan bir marka için bizi çok şaşırtan bir haber oldu doğrusu ve üzüldük. Bu fiyatlar ile alıp bir sürü sorun yaşamak mı ?
    hayır teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu