FeaturedHaberler

Beklenen değişim; Hyundai Kona yenilendi!




Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, Kona modelini makyajlandı. Model yeni N Line modelli ile karşımıza çıktı.

Genel olarak aynı hatları ile karşımıza çıkan Hyundai Kona’da yine de bir çok değişiklik yapılmış durumda. Hyundai’nin yeniden tasarladığı LED gündüz farları, yeni ön ve arka tampon, revize edilmiş yeni bir siyah ızgara ve yeni ana farlar yenilenen Hyundai Kona’da dikkat çekiyor.

N Line adı verilen yeni versiyonunu da bizlere tanıtan Hyundai, Kona’da adından anlaşılabileceği gibi Kona’nın en agresif ve sportif halini bizlere gösteriyor. Hyundai Kona N Line ön lip, daha sportif bir ızgara, hava girişleri, şık bir difüzör ve N Line logoları ile kendini belli ediyor.

Yenilenen Hyundai Kona’nın teknik detaylarından bahsetmek gerekirse 1.6 litrelik turbo benzinli motor 192 beygir güç ile karşımıza çıkarken 1.0 litrelik turbo benzinli motor ile 118 beygir güç üretiyor. 1.6 litrelik dizel motor ise 134 beygir güç üretiyor. Ayrıca Hyundai Kona Hybrid’te 136 beygirlik bir versiyon olarak satın alınabilecek.

İç mekanda ise büyük değişikliklerin olmadığı modelde, ambiyans aydınlatma sistemi, dijital gösterge paneli ve daha büyük bir multimedya ekranı gelen yenilikler arasında.

Yenilenen Hyundai Kona bu yılın sonunda Avrupa’da satışa sunulacak.

Yeni Skoda Scala Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu