FeaturedTestler

OPEL Astra F GSi 2.0 16V C20XE 1994 | TEST




Doksanlı yılların başında kendini iyiden iyiye gösteren ateşli hatchback geleneğinin çok özel temsilcilerinden biri olan OPEL Astra F GSi ile beraberiz. C20XE kodlu motor ile bizi heyecanlandıran model hakkında tüm detaylar videomuzda. Herkese iyi seyirler!


Aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Samanlıktaki iğne bulunmuş hatatat . Test güzeldi, araç sahibinin eline sağlık araç bayağı temiz duruyor.
  2. Son zamanların nadir kötü testlerinden biri olmuş.

    Arabaya lpg takılmamış diye o kadar övülmüş ama lpg li hali bile bundan hızlı giderdi.

    Hem araç sahabinin tedirgin yaklaşımı, hem de galiba yaylardan ötürü arabanın galiba güven vermemesinden ötürü beklediğimi hiç bulamadığım bir test oldu.

  3. Aracı beğendimde ne yalan söyleyeyim test benim için de sönük geçti. 90 ı geçmeden bi hızlanma frenleme göstermeden yapıldığından fikir vermedi reklamı öteye geçmedi bu test. O hızlarda yola tutunması çok normal. Arabaya mı güvenemediniz yoksa sahibi mi zorlanmasını istemedi belirtseniz daha fazla fikir verebilirdi. Biz lastik sesi duymadığımız testlerde uyuyoruz Sinan hocam :)
  4. Videonun sonuna geldiğime inanamadığım bir test oldu.Youtube yorumlarında da belirtilmiş sade bir test olduğunu fakat benim tahminim araç sahibinden kaynaklı olduğu yoksa @sinan Bey in panik fren testi,0-100 veya virajlara yüksek hızla girme gibi testleri yapmayacağını zannetmiyorum. Her şeye rağmen ellerinize sağlık ben beğendim :)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu