FeaturedHaberler

Jeep Compass 4xe Türkiye’de satışa sunuldu!




Jeep Compass’ın hibrit motorlu versiyonu 4xe, artık Türkiye’de satışta. İşte dikkat çeken özellikleri.

ABD’li otomobil üreticisi Jeep, geçtiğimiz mayıs ayında yeni Compass modelini ülkemizde satışa çıkarmıştı.SUV segmentinin başarılı bir model olan Jeep Compass, artık ülkemizde hibrit motor ile de satın alınabiliyor. kavuştu. Jeep’in 4xe adını verdiği hibrit markası isminden de anlaşılabileceği gibi Jeep’in 4×4 sürüş kabiliyetleri ile çevreci hibrit sistemi birleştiriyor.TOFAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre Compass 4xe, elektrik motorun anlık tepkime süresini, dört tekerden çekiş gücüne hızla yansıtıp zorlu arazi koşullarında kullanıcısına üstün 4xe SUV deneyimi sağlıyor.

‘S’ ve ‘Trailhawk’ olmak üzere iki donanım seviyesi ile satışa sunulan Jeep Compass 4xe; önde 180 HP’lik içten yanmalı motor, arkada 60 HP’lik elektrikli motorun da desteğiyle toplam 240 HP’lik güce ulaşıyor.

JEEP 4XE TEKONOJİSİ İLE 2 SAATTE TAM ŞARJ OLUYOR

Compass 4xe; kapsamlı teknoloji ve güvenlik özellikleri, e-save modu, e-costing sürüş fonksiyonuyla da öne çıkıyor. 2 saatten kısa sürede şarj imkanı sunan easyWallbox ile halka açık ve ev tipi şarj çözümü de Compass 4xe ile birlikte  sunuluyor.

Elektrikli motor sayesinde toplam sahip olma maliyetini de düşüren model, bugüne kadar üretilen en tutumlu Jeep olarak tanıtılırken; verimlilik, performans ve sorumluluk kavramlarını temsilen mavi renkli bir 4xe logosuyla da farkını yansıtıyor.

2020 model Jeep Compass 4xe 724 bin 950 TL ile Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu