FeaturedTestler

2020 VW Crafter 2.0 TDI 177 PS | TEST




Aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Yeni Crafter’ın tipini beğenmiyorum,eskisi daha oturaklı daha güzeldi sanki.Motor olarak 177 hp olmasına ve hızlı şanzımanına rağmen 20 saniye 0 100 ü bana göre aşırı hantal.Videoda farkettiğim belli başlı ergonomik hatalar var örneğin tuşların gereksiz yere dokunmatik olması gibi.Donanım olarakta eksikleri çok,bir yerden verip diğer yerden almışlar,özellilkle de o teyp tamamiyle içler acısı..
  2. Eski tasarım bence de daha güzel duruyordu. Eski kasa Crafter kullanıcıları, 2.0 tdi motorun çok yağ yakmasından ve mekanik olarak biraz narin olmasından şikayetçiydi. Bu kasa da bir revizyon yapılmıştır umarım yoksa tercih etmenin pek bir anlamı yok.
  3. 2.0 motor bloğunun 1.6 ile aynı olması narinliginin sebebi en ufak conta yakma olayında kapak saplamalarının dibinden blok çatlıyor sonra sanayide cıkmacıda blok sıkıntı 25 bin en az masraf VW yi övmeyin Sinan bey gerçekten çöp şoför için en önemli artısı şoför koltuğu çok konforlu gerçekten kullanırken keyif alınıyo ama iş masrafa gelince 90 binde triger bakımı dünya masraf transit te zincirli 150 bin de bakım ister zincir 200 e kadar ellemiyosun v kayışı bile 180bin i görüyor şoför dostu Göz boyaması çok iyi ama cep düşmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu