FeaturedHaberler

Yenilenen Opel Insignia ailesi Türkiye’de!




Makyaj operasyonundan geçen Opel Insignia, 2019 yılının sonlarında yeni yüzüne kavuşmuştu ve 2020 yılının ilk aylarında Avrupa’da satışa çıkmıştı. Model şimdi ise Türkiye’de satışa sunuldu.

Makyaj operasyonundan geçen Opel Insignia’da adaptif IntelliLux LED farların güncel versiyonu bulunuyor. Dairesel sis farları içeren tamponun kaput ile birleştiği noktadaki yerini koruyan ve biraz daha keskin bir tasarıma kavuşan aydınlatma elemanlarının her birinde artık 84 LED bulunuyor. Ön ızgarada ise krom detaylar dikkat çekiyor.

Yenilenen Opel Insignia’nın arka tarafına baktığımızda ise sahte egzoz çıkışlarının tasarımının değiştiği görüyoruz. Ayrıca tamponda da ufak bir değişim mevcut. Türkiye’de satılacak bütün Insignia modellerinde LED farlar da standart olarak sunulacak. İç mekanda ise EGR onaylı ön koltuklar ve güncellenen bilgi-eğlence sistemi dikkat çeken detaylar arasında.

Yenilenen Opel Insignia Türkiye’de iki motor seçeneği ile satılacak. Bu motorlar ise 1.5 litre hacimli turbo dizel motor, 122 beygir güç, 285 Nm tork üretiyor ve 8 ileri otomatik vites ile geliyor. Edition paketiyle 490.900 TL seviyesinden başlayan fiyatlara sahip olacak modelin Exclusive donanım paketli seçeneğiyse 573.900 TL karşılığında  satın alınabilecek. Bu ikili arasında Ultimate ve Elegance paketleri de bulunuyor.

OPEL INSİGNİA GSİ GERİ DÖNDÜ

Opel Insignia GSİ ile Insignia ailesinin en güçlü ve ateşli modeli 2 litre turbo benzinli motor 230 beygir ve 350 Nm tork üretiyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip Insignia GSİ’ya 9 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor. Opel, Insignia GSİ’ın Türkiye’deki satış fiyatını ise 999.400 TL olarak açıkladı.

Opel Türkiye 2020 yılının sonuna kadar Türkiye’de 800 adet Insignia satmayı hedefliyor. 2021 yılında ise Opel Türkiye 5.000 adet Insignia satmayı planlıyor. Opel Insignia’nın en güçlü ve ateşli modeli olan GSİ’dan ise Opel Türkiye 100 adet satmayı hedefliyor.

YENİ BMW Z4 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu