FeaturedHaberlerOtomobil Sporları

Ayhancan Güven, Porsche Sprint Challenge’da kazandı!




Red Bull sporcusu olan başarılı genç pilotumuz Ayhancan Güven bu hafta sonu Formula 1’in destek serisi olarak yapılan Porsche Sprint Challenge Orta Doğu şampiyonasının ilk yarışını Sakhir GP’de misafir yarışçı olarak kazandı.

2020 Formula 1 sezonunun 16. yarışı olan Sakhir GP’si Bahreyn’de pisttin dış versiyonu ile gerçekleşti. Yarışta hafta sonu boyunca destek yarışları da yapıldı. Formula 2 ve Porsche GT3 araçları ile Porsche Sprint Challenge Orta Doğu’da gerçekleşti.

DHL takımı ile misafir yarışçı olarak hafta sonuna dahil olan Ayhancan Güven, sıralama turlarında en hızlı turu atarak pole pozisyonunu kazanmıştı. Yarışa birinci sıradan başlayan Ayhancan Güven pozisyonunu korumayı başardı ve yarışı lider olarak tamamladı.

Porsche Sprint Challenge Orta Doğu’nun ilk yarışında DHL takımı ile misafir yarışçı olarak yarışı kazanan Ayhancan Güven podyuma çıktı ve Türk bayrağımızı herkese gösterirken İstiklal marşımızı da herkese dinletti.

Porsche Sprint Challenge Orta Doğu’nun ilk yarışında podyumu tamamlayan isimler ise 2. sırada Dean Van Kuijk ve 3. sırada J B Simmenauer oldu.

DS7 E-Tense 4X4 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu