FeaturedHaberler

Efsane Suzuki Hayabusa’nın Üçüncü Nesli Tanıtıldı!




Motosiklet dünyasının lider markalarından Suzuki, en üst düzey spor motosiklet kategorisinin yaratıcısı olan efsane modeli GSX-R 1300 Hayabusa’nın üçüncü neslini tanıttı.

İlk kez üretildiği 1999 yılından günümüze değin hız, güç ve performans konularında motosiklet dünyasındaki dengeleri değiştiren ve “dünyanın en hızlı seri üretim motosikleti” ünvanını kazanan Hayabusa, üçüncü nesliyle bir kez daha hayranlık uyandırıyor. Günümüz dünyasının modern ihtiyaçlarını karşılayan donanımlarıyla motosiklet tutkunlarının yeni gözdesi olmaya en büyük aday yeni GSX-R 1300 Hayabusa; çevreci yüksek performanslı motoru ve egzoz sistemi, keskin görünümü, güçlü şasisi ve son teknoloji güvenli sürüş özellikleriyle motosiklet dünyasında oyunun kurallarını yeniden yazıyor.

1.340 cc hacimli motoruyla performansı ve aerodinamik yapısıyla da en ideal yol tutuşunu vadeden Hayabusa, sahip olduğu Suzuki Akıllı Sürüş Sistemi (S.I.R.S.) ile de motosiklet sürücülerinin, sürüş deneyimlerini geliştirmelerine katkı sağlıyor. Yeni nesil Suzuki Hayabusa, 0-100 km/s hızlanmasını ise sadece 3.2 saniyede tamamlıyor. Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle Nisan ayında stoklarla sınırlı olarak ülkemizde de satışa sunulacak olan yeni nesil Suzuki Hayabusa, lansmana özel 299 bin TL’lik satış fiyatıyla da dikkat çekiyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu